Velvetcrumble.com

Sådan måler Body Fat Med Scale

Sådan måler Body Fat Med Scale


Body mass index (BMI) er en måling af en persons legeme fedt baseret på deres højde og vægt. Dette bruges til at estimere en sund legemsvægt. Kropsfedt skala har vundet popularitet på grund af sin evne til at måle kropsfedt. De bekymringer om fedme har udløst en interesse i kroppen skalaen. Dens funktion er at måle din vægt samt måle procentdelen af ​​fedt, der er på din krop ramme. Ved hjælp af en krop skala til måling af fedt er en simpel proces.

Instruktioner

1 Vælg kg / lb ved hjælp af skydekontakten, som ligger på bunden af kropsfedt skala. Placer vægten på en overflade, der er fast og flad.

2 Fjern dine sko og strømper og træde på skalaen. Dette vil automatisk tænde skalaen. "8888" vil vise, og vil blive efterfulgt af "0,00" efter et par sekunder. Skridt væk fra skalaen.

3 Tryk på "SET" for at indtaste dine personlige data såsom din højde, alder og køn. Brug venstre og højre pil til at øge eller mindske tal. Tryk på "SET" for at bekræfte og gemme dine oplysninger.

4 Træd tilbage på skalaen og stå stille. Din vægt vil blive beregnet, og dit vand-forholdet læsning vises på LCD-skærmen med bogstavet "H" foran det. Den "H" refererer til dit vand-forholdet. Efter 2 sekunder din fedtprocent vises med bogstavet "F" foran det.

5 Trin off kropsfedt skala til automatisk at slukke for den.