Velvetcrumble.com

Sådan foretages fejlfinding Fejl # 5 i en OneTouch UltraMini

Den OneTouch UltraMini er en LifeScan blodsukker overvågningssystem. Måleren er designet til at gemme i en lomme, så brugerne hurtigt kan få adgang til enheden for at overvåge blodsukkerniveauet, mens ude. Der vises fejlmeddelelser på OneTouch UltraMini display skærmen, når enheden eller teststrimler fejlfunktion eller en bruger fejl opstår. Det Er 5 (Error # 5) vises på skærmen, når enheden har problemer detekterer teststrimlen eller blod i bekræftelsen vindue på strip.

Instruktioner

1 Træk og bortskaffes af teststrimlen i øjeblikket indsat i din OneTouch UltraMini. Sluk apparatet og vent 30 sekunder. Tænd apparatet igen.

2 Tag en ny teststrimmel fra teststrimler. Vend strimlen, så kontakt barer står du og indsætte den ende af strimlen ind i din enhed.

3 Klargør en ny blodprøve på din fingerspids, håndflade eller underarm med din lancet når bloddråben-ikonet blinker på skærmen.

4 Hold i kanten af teststrimlen bekræftelse vindue let mod blod på blodprøven site på din fingerspids, håndflade eller underarm, så blodet kan indtaste den smalle kanal og helt fylde kontrolvinduet. Hvis enheden ikke fungerer korrekt, skal måleren registrerer, at blodet har helt fyldt vinduet, tælle ned fra 5 til 1 og derefter give din læsning på skærmen.

5 Gentag hele denne proces en gang til med en frisk teststrimmel og blod, hvis måleren viser fortsat Er 5 på skærmen.

6 Åbn en ny beholder med teststrimler, hvis Er fem meddelelse stadig vises. Fjern en strimmel, indsætte det i apparatet og kontrollere, at koden på skærmen svarer til koden på hætteglasset. Hvis koden ikke matcher eller vises på skærmen, skal du trykke på "pil op" tasten eller "Pil ned" tasten, indtil du finder den korrekte kode, vente tre sekunder for enheden til at acceptere koden, og derefter gentage blodprøvetagning og testning processen igen med den nye strimmel.

7 Kontakt LifeScan for assistance på 800-227-8862, hvis fejlen fortsætter som din enhed er sandsynligvis defekt og kan kræve erstatning.

TIPS

  • Altid fylde kontrolvinduet helt med blod, som en ufuldstændigt fyldt vindue kan forårsage en Er 5-meddelelse.
  • Aldrig bøje teststrimler.
  • Lad aldrig teststrimlen overkanten at røre ethvert stof eller overflade andre end din frisk blod.