Velvetcrumble.com

Naturligt alternativ til Paxil

Ifølge National Institute of Mental Health, en anslået en ud af fire voksne beskæftiger sig med en form for psykisk lidelse relateret til depression. Paxil er en af ​​de mest ordineret medicin til depression, angst og obsessiv-kompulsiv lidelser. Paxil har potentielt alvorlige bivirkninger, såsom svimmelhed, svedtendens, rysten, deprimeret libido, kvalme og opkastning, forstoppelse, øget selvmordstanker og en højere forekomst af selvmord hos yngre mennesker. Det stof ikke længere ordineret til dem under 18.

Naturlige alternativer

På grund af de bivirkninger af Paxil, og andre receptpligtige antidepressiva, mange mennesker diagnosticeret med depression søge alternative behandlingsmuligheder. Psykoterapi er den primære ikke-medicinsk valg patienter udnytte. Psykoterapi kan hjælpe patienter med at finde roden af ​​deres problemer og for at lære nye strategier til at håndtere. En professionel rådgiver kan ofte hjælpe dig på blot et par sessioner, og langtidsbehandling er sjældent nødvendigt.

Andre naturlige alternativer omfatter motion, meditation, massage, akupunktur, vitaminer og urter.

Serotonin

Mangel på serotonin niveauer er en af ​​de væsentligste årsager til depression. Adskillige receptpligtige antidepressiva arbejde på serotoninfrigivelse system i hjernen at forøge serotonin niveauer. Mægling, yoga, akupunktur og massage alle frigive endorfiner og øge serotonin niveauer uden at have ubehagelige bivirkninger og udbetalinger.

Vitaminer

mangler vitamin, især i folinsyre, omega 3 fedtsyrer og B-vitaminer, kan bidrage til symptomer på depression. Det er vigtigt at tage en daglig multivitamin og at supplere med omega 3 fedtsyrer, der findes i fiskeolie. Æg, broccoli, laks, tun, asparges, appelsiner, ørred og spinat er gode kilder til folinsyre, omega 3 fedtsyrer og B-vitaminer.

Urter

Flere urter kan være nyttigt at styre depression:

Perikon indeholder hypericin og kan bidrage til at afhjælpe depression og angst. En typisk dosis er 900mgs dagligt. Gravide kvinder bør undgå perikum.

Gingko Biloba forbedrer omsætning til hjernen, forbedrer hukommelsen og koncentration og er især nyttig til ældre mennesker, der er deprimerede. Det er ikke så effektiv som andre urter, men kan give et løft ved anvendelse sammen med noget som perikum. Du tager typisk 80mgs tre gange dagligt.

Sibirisk ginseng er adaptogenic og kan forbedre en række betingelser, fra højt blodtryk til depression. Det fungerer som en MAO-inhibitor til at lindre symptomer på depression. En person kan tage 400 to1,200mgs dagligt i otte uger, efterfulgt af en to-ugers pause, gentages efter behov. Sibirisk ginseng synes at være sikkert for gravide kvinder.