Velvetcrumble.com

Oral Chelat Side Effects

Oral chelation er blevet en populær hjem afhjælpe for en række alvorlige og mindre sygdomme. De i øjeblikket undergår chelatering eller overvejer behandlingen skal være opmærksom på sine mange potentielle farer. Oral kelation bivirkninger er talrige og kan være livstruende.

Oral kelation produkter kan nemt købes uden recept, men forbrugerne bør ikke lade sig narre. Nem adgang til behandling betyder ikke, de er sikre. Livslang sygdomme kan udvikle sig som et resultat af behandlingen. Dødsfald er forekommet under kliniske forsøg og under læge opsyn. Producenterne er ivrige efter at prale de videnskabeligt udokumenterede sundhedsmæssige fordele, men gør lidt eller ingen omtale af de mange alvorlige orale kelation bivirkninger.

Patienter bør konsultere deres praktiserende læger for en komplet liste over mulige komplikationer. Oral chelation er ikke egnet til de fleste medicinske tilstande. Personlig sygehistorie vil sætte nogle personer på et uacceptabelt niveau af risiko, mens de gennemgår chelatering.

Mineral Nedbrydning

Kelation behandlinger forstyrre kroppens evne til at optage næringsstoffer. Patienter, der får behandling skal underkastes en regelmæssig afprøvning for at sikre tilstrækkelig ernæring opretholdes. Mineral udtømning identificeres ved ekspert og forfatter Dr. Elmer Cranton som blandt de mest alvorlige orale kelation bivirkninger.

Cranton argumenterer orale kelation produkter har en fem procent absorptionshastigheden i modsætning til 100 procent absorption, når chelatering indgives intravenøst. Cranton rapporterer uabsorberet 95 procent forbliver i fordøjelseskanalen, venter stoffer til at binde til for udskillelse. Disse stoffer er ofte nødvendige vitaminer og mineraler. Cranton forklarer når næringsstoffer er bundet til en chelator, bliver de fjernet som toksiner og kroppen kan blive underernærede.

Giftig Metal Forgiftning

Orale chelation bivirkninger omfatter potentialet for forværring af en patients tilstand. Kelationsbehandling anvendes som en akut behandling ved alvorlige tilfælde af blyforgiftning, men det kan gøre ofre mere sårbare over for bly og andre giftstoffer. Chelat øger kroppens evne til at absorbere giftige metaller.

Denne fare er særlig høj for patienter, der fik behandling for miljøgifte. Dr. Joan Bothner, pædiatrisk ekspert, advarer mulige kilder til toksicitet skal fjernes, før en patient er genindført til deres omgivelser. Konsekvensen af ​​yderligere eksponering efter behandlingen er blevet administreret kan omfatte total svækkelse og død.

Død

Mayo Clinic rapporter deltagere i undersøgelser om brugen af ​​chelatbehandling er døde. Den amerikanske Food and Drug Administration har udsendt advarsler til sundhedspersonale om risiko for død ved administration EDTA (ethylendiamintetraeddikesyre), en populær chelatdanner.

Nyresvigt

The American Heart Association lister nyresvigt blandt mulige kelation bivirkninger. Organisationen rapporterer renal tubulær nekrose (nyresvigt) som følge af chelation har krævet nogle modtagere til at gennemgå regelmæssig dialyse. Personer med allerede eksisterende nyrelidelser bør ikke forsøge oral chelatbehandling uden lægeligt tilsyn.

hjertearytmi

The American Heart Association rapporterer hjertearytmier er opstået som følge af kelation. Afbrydelse af hjerterytmen er blandt de mest alvorlige orale kelation bivirkninger. Personer, der modtager kelation behandling bør overvåges regelmæssigt for at sikre hjertesundhed. The American Heart Association støtter ikke oral kelation behandling for hjertesygdomme.