Velvetcrumble.com

Fedme i børn i skolealderen

Selvom det ikke er givet, at hver overvægtige barn kommer til at vokse til en overvægtig voksen, usunde spisevaner, der udvikler i ungdommen har en højere end gennemsnittet chance for kurtiserer fedme og relaterede sygdomme med tidens år.

Betydning

Ifølge statistiske undersøgelser af den amerikanske fedme Association, at antallet af overvægtige børn i alderen seks og 11 har mere end fordoblet siden 1980, og den kurs hos unge er tredoblet. Dette svarer til cirka 20 procent af de unge er over den anbefalede vægt for deres aldersgruppe.

effekter

Ifølge National Institutes of Health, har det stigende antal overvægtige børn resulteret i en stigning i tilfælde af type 2-diabetes, forhøjet blodtryk, astma, ortopædiske problemer, hjertesygdomme og forhøjet kolesteroltal - alvorlige sundhedsmæssige betingelser, der gennemføres i voksenalderen.

Faktorer

Nogle af årsagerne til fedme blandt børn omfatter arvelighed, minimal fysisk aktivitet, adgang til højt fedtindhold og / eller sukkerholdige snacks, og familie spisning, der er centreret om forbruget af fastfood. Desuden har udbredelsen af ​​videospil og udfasning af tidligere obligatoriske idrætstimer på skoler kombineres for at skabe stillesiddende livsstil for studerende.

Psykologiske overvejelser

Børn, der er overvægtige har ofte problemer med selvværd på grund af latterliggørelse af fagfæller og andre. Dette vil igen, påvirker deres evne til at lære, fokus og sætte mål. Som voksne, er de mindre tilbøjelige til at være gode resultater og kan være tilbøjelige til depression.

Forebyggelse / Solution

Ud over at opmuntre regelmæssig motion, er det påhviler forældrene til at overvåge deres børns portioner, læse varedeklarationen, træffe sunde valg, når de spiser ude og planlægge nærende menuer.