Velvetcrumble.com

Hvordan man genkender en nordamerikansk giftig slange

Du arbejder i din baghave, når pludselig du tilfældigvis på en slange kruset op og hvæsende. Vil du vide, hvilken type slange det var, men endnu vigtigere, om det var giftigt eller ej? Denne artikel vil væbne dig med disse oplysninger. Læs videre for at lære at genkende en nordamerikansk giftig slange.

Instruktioner

1. Den første ting du gerne vil vide, er, at alle slanger vil bide, og bare fordi en slange er ikke giftig, betyder det ikke, det vil ikke skade dig, hvis det gør. Selv en ikke-giftig slange kan give dig en grim infektion, så det første skridt er at overlade det alene.

2 Der er fire typer af giftige slanger i Nordamerika. Den første er den klapperslange. Der er mange variationer af rattlesnakes fundet i Amerika, og alle af dem er farlige. De kan generelt anerkendt af rasle på enden af ​​deres haler, og den lyd, halen udsender, når du er til at lukke. Også klapperslange har den typiske diamant-formet hoved, og miner i sin snude. Denne slange er bevæbnet med to store hugtænder, der leverer varierende mængder gift.

3. Den næste slange vil du ønsker at erkende, er det cottonmouth eller vand Moccasin. Dette er et tungt og rørige slange, der varierer i farve. Det har også den diamant-formet hoved og gruber. Denne slange er ikke langsom i vise sine to hugtænder, da det ofte vil åbne munden i vrede, hvis du kommer tæt. En anden identifikation kendetegn er hvide indersiden af ​​munden. Hvis du er tæt nok til at se det, så du er for tæt på.

4. Den næste type giftig slange, du kan komme på tværs er Copperhead. Denne slange har en mindre defineret diamant-formet hoved, og igen de to gruber. Denne slange er en af ​​de mest almindeligt fejlagtigt som det ligner nogle ikke-giftige slanger. Tag ikke fejl, men denne slange er farligt, og vil bide.