Velvetcrumble.com

Hvad er fordelene ved Virgin Coconut Oil?

Hvad er fordelene ved Virgin Coconut Oil?


Kokosnødder mælk, vand, kød og olie har leveret indfødte stammer rundt om i verden med næring og medicin i årevis. Indtil for nylig, dog mange syntes kokosolie, som udvindes af kokos kød, var usund på grund af dens høje niveau af mættet fedt. Ikke alle fedt er den samme, dog, og kokosolie har mange fordele.

Identifikation

Jomfru kokosolie er fremstillet af udvinding af olie fra friske kokosnødder. Der er to måder at gøre dette: udvinding det fra mælk (kaldet den våde proces), eller ved at tage det direkte fra kernen (den tørre proces). Jomfru kokosolie er den højeste kvalitet af kokosolie. Ifølge Dr. Bruce Fife, en naturopathic læge, hvis ekspertise er i forskning og skrive om fordelene ved kokosolie, jomfru kokosolie er den sundeste af alle olier.

Fungere

Kokosolie nærer er en almindelig ingrediens i mange hår-pleje produkter. En naturlig balsam, det hjælper regrow skadet hår, kontrollerer skæl og vedligeholder hårets naturlige proteiner.

Så meget som kokosolie gør for hår, det gør endnu mere for huden. Ifølge organicfacts.net, forhindrer acne; styrer eksem, psoriasis og rosacea; forhindrer rynker, slap hud og alder pletter; fungerer som en naturlig fugtighedscreme; og reducerer inflammatoriske tilstande.

Sundhedsmæssige fordele

Ifølge eksperter som Dr. Fife, kokosolie hjælper med fordøjelsen, mindsker stress, hjælper med vægttab og vægtkontrol, har svampedræbende egenskaber, og øger energi og udholdenhed - hvilket gør det til et populært ressource for sportsfolk. Fedtsyrerne i kokosolie hjælp med leverproblemer, nyreproblemer og diabetes.

Kokosolie er et antiviralt kendt for at reducere den virale belastning af herpes, HIV, hepatitis C og influenza. Det har også antibakterielle egenskaber, dræbe bakterier, der forårsager ondt i halsen, huller i tænderne, urinvejsinfektioner, lungebetændelse, meningitis og gonorré.

Kokosolie i køkkenet

Kokosolie har en længere holdbarhed end de fleste andre olier, så det er en god erstatning for raps eller vegetabilsk olie.

Du kan bruge kokosolie i din morgen smoothies eller som en erstatning for smør eller margarine.

På grund af sin højere rygning punkt, er det ideelt til stegning fødevarer.

Hvor kan det købes

Kokosolie er fundet på store købmandsforretninger og helsekostbutikker.