Velvetcrumble.com

Sådan Stop en tand infektion, før den når andre tænder

Sådan Stop en tand infektion, før den når andre tænder


En inficeret tand kan være forårsaget af en byld. En byld er skabt af en bakteriel infektion i den indre struktur i din tand. Som følge heraf vil pus pool omkring din påvirket tand, hvilket resulterer i smertefulde symptomer. Bylder er normalt forårsaget af huller i tænderne, en kost højt indhold af sukker eller en underliggende medicinsk tilstand, såsom diabetes. Uden øjeblikkelig behandling, kan en infektion spredes til omgivende knogler i kæben, samt til andre tænder.

Instruktioner

1 Get set af en tandlæge til at undersøge omfanget af din tand infektion. Som angivet ved Mayo Clinic, vil en tandlæge tryk på abscessed tand at tjekke for følsomhed.

2 Besøg tandlægen og få røntgenbilleder af din inficeret tand at fastslå omfanget af infektionen. Spørg din tandlæge, hvis du har brug for en rodbehandling, abscesdrænage eller tandudtrækning for at forhindre spredning af infektionen.

3 Vend tilbage til tandlægen for en rodbehandling, fjernelse tand eller dræning afhængig af råd fra din tandlæge. Få en krone på din tand, hvis du gennemgår en rodbehandling procedure.

4 Tag antibiotika som anvist af dine tandlæger til at forhindre smitte i at sprede sig til andre områder. Det er vigtigt at gennemføre det fulde dosis af dine antibiotika eller infektionen kan komme tilbage, hvis du afbryde din medicin.

TIPS

  • Sørg for, at din tandlæge grundigt renser rødderne af den inficerede tand, ellers koronale lækage vil udvikle sig.
  • Coronal lækage er indførelsen af ​​bakterier ind i roden, hvilket kan føre til reinfektion.
  • Brug en skylning af salt og varmt vand for at afhjælpe symptomer på smerter fra tanden infektion.
  • Praksis god mundhygiejne for at forebygge infektioner i at udvikle i dine tænder.
  • Forsøg ikke at dræne det berørte område. Dette kan føre til indførelsen af ​​bakterier i de berørte tand.
  • Uden behandling, kan en infektion sprede sig til andre områder af din krop. Dette kan være livstruende og føre til sepsis.