Velvetcrumble.com

Brandtrappe Planer til skoler

Brandtrappe Planer til skoler


I tilfælde af en brand på skolen, hvor man arbejder, er det vigtigt at have en escape plan på plads. At vide hvad man skal gøre i tilfælde af en brand nødsituation vil hjælpe dig redde livet for de børn, der er afhængige af dig, såvel som din egen. Det første skridt til at designe en plan er at få skolens administratorer, lærere og forældre, der er involveret i planlægningsprocessen.

Pre-planlægning

De, der er forbundet med skolen, fra administrationen til moderselskabet Lærer Association, nødt til at være på samme side, når de planlægger en brand evakueringsplan, foreslår Stillehavet Fællesskabers Udviklingskonsulenterne. bør holdes et møde, hvor alle personer, der er involveret i planlægningen er til stede, således at der kan rejses bekymringer og spørgsmål, før en plan glattes ud.

Escaping Fire

: Først skal du sørge, at uanset hvad plan du beslutte, alle lærere og skolens personale kender planen. Brandøvelser er perfekte til at øve den plan, der er sat på plads. For sekundære og grundskoler, giver det mening, at lærerne i hvert klasseværelse være ansvarlige for deres klasseværelse forlader bygningen sikkert. For at gøre dette, flugtveje og sekundære flugtveje (bør den første rute blive blokeret af brand) har brug for at være klart defineret. Et kort over skolen, med ruterne markeret, vil være tilstrækkeligt. Hvis tiden tillader det, lukke døre og vinduer for at forhindre oxygen udenfor fra fodring branden, foreslår Oklahoma State University.

Udpeg et medlem af kontoransatte (enten en sekretær eller hoved) at kalde redningsmandskab og advare dem til ilden. De fleste skoler har brandalarmer, at når først lød, sende et nødsignal direkte til politi og brand personale.

Endnu vigtigere er, udpege et par mere skolens personale (formyndere og / eller kontor assistenter) til at kontrollere badeværelser, opbevaring toiletter og andre områder, hvor skræmte børn kan skjule hvis de mister overblikket over deres lærere og klassekammerater. For studerende og ansatte med fysiske eller psykiske handicap, skal du sørge for hver studerende eller ansat er tildelt, på forhånd, at en rask medarbejder eskortere dem fra bygningen.

Når din klasse er undsluppet

Sørg for, at lærere og personale i din skole ved, hvor at omgruppere når skolen evakueres, foreslår Stillehavet Fællesskabers Udviklingskonsulenterne. Dette område er normalt på grund af den skole eller på parkeringspladsen.

Medbring din liste fremmøde og kontakt info for moderselskabets af dine elever, som du bliver nødt til at tjekke fremmøde og kontakte deres forældre, når du og din klasse sikkert har forladt bygningen.

Hvis brandmænd og politi endnu ikke er ankommet på scenen, og der er såret studerende eller ansatte til stede, begynder at vurdere deres forhold og behandle dem for forbrændinger eller andre skader, ved at udnytte dit brand katastrofe kit.

Fire Disaster Kits

Disaster kits er vigtige redskaber til at sikre en sikker exit og for at hjælpe de sårede efter en exit. De bør indeholde lommelygter, små brandslukkere, et kommunikationsmiddel (walkie-talkie), et brandtæppe og grundlæggende medicinske forsyninger, foreslår Preparedness.com. Vær sikker på at du ikke overbelaste kit, da det kan bremse dig ned under dit flugt.