Velvetcrumble.com

Naturligt Alternativ til brok kirurgi

Brok er små buler, der opstår inden for kroppens muskler, der forårsager ekstrem ubehag. Ifølge Medline Plus, brok opstår generelt i eller omkring maven. Den mest almindelige type brok behandling er konventionel kirurgi, hvor musklen er repareret. Men der er alternative behandlinger, der kan hjælpe med at lindre symptomerne i forbindelse med brok. Altid konsultere din læge for korrekt behandling, som brok kan føre til andre sundhedsproblemer.

Kost

Morphemeremedies.com anbefaler, at du undgå krydret, sure fødevarer, og dem, der indeholder højt fedtindhold og kolesteroltal. Sådanne fødevarer kan forværre din mave eller få det til at bloat, og dermed forværring brok smerter. Sats på fedtfattige, fiberrige fødevarer i stedet.

Sammen med en sund kost, skal du sørge for at praktisere gode spisevaner til at hjælpe din mave. Må ikke spise for meget mad på en gang; stedet, dele den op i løbet af dagen. Sid ret op og spise langsomt. Forbliv siddende eller stående i ca 20 minutter efter at have spist. Spis ikke før sengetid, og undgå stramt tøj. Motion er nyttigt, især hvis du er overvægtig. Men undgå at arbejde ud, når du er fuld.

Levevis

Ifølge Morphemeremedies.com, kan ryge og drikke alkohol forværre brok. Det er bedst at skære disse vaner ud af din livsstil, da de negativt kan skade dit helbred på andre måder.

Sørg for at få tilstrækkelig søvn. Morphemeremedies.com anbefaler, at du løfte dit hoved, når du sover for at hjælpe med at forhindre mavesyre oprustning i spiserøret. Placer klodser under din sengeramme og løft den op en halv fod.

Placer isen over din brok at hjælpe kedelig smerte. Brug ikke varme pakninger.

Urter

Faqs.org rapporterer, at mavesyre relateret til hiatal brok kan behandles med urter deglycyrrhizinated lakrids. Også Morphemeremdies.com, at amerikansk ginseng kan også lette dine symptomer. For brok smerter, så prøv at drikke aloe vera juice. Morphemeremedies.com anbefaler du drikker 1/4 kop to gange om dagen for maksimal lindring.

visceral Manipulation

Visceral manipulation er en type alternativ behandling for en hiatal hernia, ifølge Faqs.org. Hiatal brok sted pres på maven, tvinger det mod brystet. Under denne behandling, er maven flyttet tilbage fra brystet til sin oprindelige position.

Din visceral Systemet består af store organer, som omfatter din mave. Ifølge International Alliance of Healthcare Educators (IAHE), visceral manipulation er en form for terapi, der bruger hånd manipulation af en professionel. Dybest set, til en visceral manipulation specialist massage din mave tilbage til position fra ydersiden af ​​din krop for at bekæmpe en hiatal brok.