Velvetcrumble.com

Field Eye Metoder

Field Eye Metoder


Visuelle feltforsøg måler en persons centrale og side vision. Testene er nyttige i at afsløre tegn på glaukom, synsnerven sygdom, og øjenlåg problemer såsom hængende. Afprøvning af visuelle veje til hjernen tillader læger at finde tumorer og makulært sygdomme. Alle synsprøve er færdig ene øje ad gangen. Der findes flere typer af testmetoder og de er opdelt i flere forskellige kategorier.

konfronterende Test

For en hurtig og grundlæggende kontrol, vil en konfronterende synsfelt prøve med til at bestemme det samlede areal, hvorpå genstande kan ses. Testen udføres af eksaminator stående direkte foran patienten. Patienterne skal dække det ene øje, mens stirrede direkte videre med den anden. Censorer anmode patienten til at fortælle, når deres hånd er synlig i patientens synsfelt.

perimetri Test

Den perimetri test er almindeligt anvendt til at teste for glaukom og måler alle områder af synet. Test begynder, når patienten sidder og stirrer ind i et instrument kendt som en omkreds. Mens stirre på skålens midte, skal patienten trykke på en knap, hver gang en flash forekommer. Da registreres blinker, en udskrift viser censur områder, hvor patienten ikke kunne se. Alle de områder, konstaterede benævnes områder af synstab. Side synstab er et tidligt tegn på glaukom.

Tangent Screen Test

Tangenten skærm metoden er en effektiv måde at teste vision. I forhold til den konfronterende metode, er den mere følsom. Patienter bør bære deres briller under eksamen. Alle plotning er markeret fra ikke-ser til at se. Blinde pletter er normalt afbildet først. Skærmen mål består af sort filt baggrunde med cirkulære syninger hvert femte grader.