Velvetcrumble.com

Bandager behandling for slidgigt

Slidgigt er en degenerativ arthritis tilstand, hvor det fælles væv degenererer over tid. Når du har slidgigt i knæene, kan bindevæv samt menisken begynder at bære, hvilket gør selv walking smertefuld og immobilisere mange. En ikke-kirurgisk behandling bruger en knæskinne, men dette kan kun bremse degeneration. Som med enhver medicinsk tilstand, tale med din læge om alle tilgængelige behandlinger og alternativer.

Off-the-Shelf vs. Brugerdefineret Fit

her er mange Tknee seler til rådighed på markedet fremstillet af en række af materiale med elastik, metal og plast. Du kan købe en knæ tandbøjle fra et apotek. Mange af disse vil være en neopren support. Dette kan give dig tilstrækkelig støtte og vil hjælpe med at holde det fælles varme stigende cirkulation. Men dette kan ikke være den ideelle løsning. Ifølge Mayo Clinic, vil en orthotic læge måle dine ben til at bestemme den korrekte længde af støtte og størrelsen af ​​bøjlen. Dette vil maksimere fordelene ved at have en bandage.

Typer af knæ seler

Der er flere mål, når du bruger en knæ tandbøjle og din læge vil hjælpe med at finde den bedste løsning til dit behov. Det første mål er at lette belastningen på knæet for at reducere stress, mindske slid på vævene. Den anden er at stabilisere knæet for at holde det korrekt afstemt ved flytning og lette smerter. Den tredje er at holde menisken (knæskallen) korrekt justeret, men mobil. Dette er grunden til en knæskinne bør have cirklen i midten. Din læge vil afgøre, om du har brug for en hængslet eller stabiliseret knæ støtte. Den hængslede giver dig mere bevægelse, mens den stabiliserede vil forhindre overskydende vride.

Fordele

Ifølge Mayo Clinic, er behov for mere forskning for at bestemme den faktiske fordele ved at bruge knæ seler og som er mest gavnlige. En undersøgelse offentliggjort i Slidgigt og brusk revideret resultaterne af patienter, der anvender knæ seler over et år. De første resultater var marginal, med stigende fordele sker over et år. Men mange patienter stoppet med at bruge seler, fordi der var tilsyneladende ingen fordele tidligt. Det er vigtigt at forstå, at hvis du vil bruge en skinne, er du ikke kurere din gigt. Du kan blive lysne lasten eller blot være at få tillid til din knæ. Mens forskningen stadig er at udforske de fordele, seler er en god, konservativ behandling.