Velvetcrumble.com

1500 Calorie Daily kostplan

En kvinde, der holder hendes kalorieindtag per dag til mindst 1500 er sandsynligvis forsøger at tabe sig. Det centrale er at spise fødevarer, der har en minimal mængde kalorier, og alligevel er ernæringsmæssigt tætte. Hold dig væk fra tomme kalorier, ligesom ris kager og selleri. Vælg komplekse kulhydrater, sunde fedtstoffer og fødevarer med betydelige mængder af fiber og protein. Følg denne madplan for en tilfredsstillende, lækker sti til 1.500 kalorier. Det er værd at bemærke, selv om, at mænd bør indtage mere end 1.500 kalorier, selv når de forsøger at tabe sig til at opfylde grundlæggende ernæringsmæssige behov.

Morgenmad

Gør din morgenmad noget, der er værd at komme ud af sengen for. Du vil have noget lækker, men hjertelig, påfyldning, men ikke fuld af tomme kalorier. En afbalanceret morgenmad består af to Kashi blåbær vafler (170 kalorier), 1/2 kop blåbær (42 kalorier) drysses på toppen og to spsk. af ahornsirup (100 kalorier) for smag. Dette måltid indeholder 312 kalorier, plus otte gram fiber og ni gram protein --- en sund måde at hoppe starte dagen.

Morning Snack

Hvis du sigter efter en hel dag på 1.500 kalorier, kan du ikke spare på en midmorning snack. Det er vigtigt, at du vælger noget, der ikke er fuld af dårlige fedtstoffer. Muffins er et godt valg, hvis du gøre dem selv. Et Fiber Et æble kanel muffin har 160 kalorier, blot 2,5 gram fedt, plus fem gram fibre. Så lille som dette behandler er, vil det give dig den energi du har brug for at gøre det til frokost. Du har nu indtaget 472 kalorier for dagen.

Frokost

Hvis du laver din egen velsmagende sandwich, du bringer til kontoret med dig, så chancerne er dette vil være en sundere måltid end hvis du havde stoppet for en Whopper på Burger King (670 kalorier og 40 gram fedt). Kombiner to skiver hel-hvedebrød (140 kalorier), en servering af ultra-tynde, ovn-ristede kalkun (50 kalorier), en håndfuld spinat blade (5 kalorier), en skive provolone ost ((70 kalorier) og en anstændig portion peberrod sennep (20 kalorier). Denne farverige og næringsstof-pakket sandwich giver 285 kalorier. Din samlede forbrugte kalorier for dagen er lig med 757.

Eftermiddag Snack

En daglig kost på 1.500 kalorier giver plads til koffein drikkevarer, der kan give dig det ekstra skub i eftermiddag. Et medium latte med sojamælk tilføjer 170 kalorier til din dag. Munch på en pære for ekstra fiber og vigtige vitaminer for en snack i alt 270 kalorier. Du er nu på 1027.

middag

Du har gjort det forbi dagens udfordringer, og det er tid til at fejre med en komfort parabol af spaghetti. Vælg klogt. Brug 3 oz. af rotini nudler hel-hvede (270 kalorier), 1/2 kop servering af spaghetti sauce (70 kalorier), og 1/2 af en tern, store zucchini (3 kalorier). Dette måltid halser på 343 kalorier, men det bedste er, at du har kalorier til overs til dessert, da din grand samlede tal er kun på 1.370.

Dessert

Spoon sammen et par skiver af frisk mango (20 kalorier) plus en halv kop fedtfri mango sorbet (120 kalorier) for de sidste 140 kalorier af din dag. Din mave skal føle fuld efter spise din 1.510 kalorier om tre måltider og tre snacks.