Velvetcrumble.com

Kemikalier findes i MRE Måltider

Kemikalier findes i MRE Måltider


Med en vægt på 13 oz. til 18 oz. og 1300 kalorier, sportslige trilaminat folie emballage og i stand til at modstå faldskærm dråber af 1.250 fødder, Måltider Ready at spise (MREs) blev udviklet af den amerikanske Arm at give soldater ernæring i andelen af ​​55 procent kulhydrater, 35 procent fedt, og 15 procent protein. Der er 24 forskellige menuer, der hver indeholder en entree, side parabol, dessert, kiks og spredning, redskaber, tilbehør og drink mix. MRE måltider kan indeholde kemikalier.

erythorbinsyre

En komplet vegetarisk MRE måltid bestående af pasta med grøntsager i tomatsauce indeholder erythorbinsyre, der er tilføjet til den modificerede fødevarer stivelse blandt ingredienserne. Erythorbinsyre er en antioxidant, der anvendes i bevarelsen af ​​saltede kød, frosne frugter, vegetabilske olier, frosne fisk og skaldyr. Det kan bruges til at erstatte sulfitter, som er blevet forbudt i visse fødevarekategorier, for at forhindre brunfarvning og andre oxidative reaktioner i fødevarer.

Citronsyre og ascorbinsyre

I frugten komponent af ovennævnte MRE måltid, som omfatter ananas, citronsyre og ascorbinsyre findes sammen med vand og sukker. Citronsyre og ascorbinsyre er ens i kemisk sammensætning, men de hver har forskellige egenskaber: ascorbinsyre med til at forhindre misfarvning i opskåret frugt og grøntsager; citronsyre låner tartness til sodavand og slik, samt tanginess i fremstilling af surdej brød.

kaliumsorbat

Krydderiet poundcake komponent i et MRE måltid er bevaret med kaliumsorbat. Kaliumsorbat er et meget anvendt konserveringsmiddel som inhiberer væksten af ​​skimmel, svampe og gær i fødevarer, derfor udvide dens holdbarhed og smag. Det kan findes i bagværk, ost, yoghurt, dressinger, røgede fiskeprodukter og konfekt.

Hydratformerne Monoglycerider

Talrige andre kemikalier kan findes i MRE krydderi pund kage, heriblandt hydratiserede monoglycerider. Disse emulgeringsmidler giver en anti-ældning virkning som bageriprodukter, ud over at forbedre dispersionen af ​​ingredienser, stigende beluftning og skumstabilitet.

tricalciumphosphat

Tricalciumphosphat findes i de tørre drikkevareblanding ingredienser i MRE måltid. Denne kemiske forhindrer sammenklumpning i øjeblikkelige iste blandinger og cider blandinger. Andre virkninger omfatter surhed regulering, større glathed og uigennemsigtighed.

Magnesium jernforbindelse

Ud over de forskellige fødevarer i en MRE måltid, MRE'er indeholder også en flammeløs ration varmelegeme (FRH), som kan opvarme indholdet af MRE ved at hæve temperaturen ved 100 grader Fahrenheit i 12 minutter. Ved at tilsætte 1 ounce vand til magnesium jernforbindelse i FRH, kan soldaten frembringe en reaktion, der koger vandet til at opvarme melet uden at frembringe giftige biprodukter.