Velvetcrumble.com

Hvordan man behandler Myokarditis

Hvordan man behandler Myokarditis


Når inflammation opstår omkring hjertemusklen, kaldes det myocarditis. En usædvanlig lidelse forårsaget af en virusinfektion, der når hjertet, kan myocarditis præsentere ingen symptomer, og hvis venstre ubehandlet, kan forårsage hjertesvigt. Behandling varierer og prognosen er for det meste bestemt af en persons generelle sundhedstilstand.

Instruktioner

1 Kend årsagen. Ud over virusinfektioner såsom Coxsackie virus og echovirus, kan myocarditis også være resultatet af udsættelse for bakterielle eller parasitære infektioner som polio eller mæslinger. Nogle sygdomme, der forårsager betændelse i hele kroppen kan også forårsage myocarditis, samt eksponering for visse kemikalier og medicin allergi.

2 Forståelse af metoderne til myocarditis. Problemet begynder, når de kemikalier, der produceres af vores krop til at afværge sygdom ikke virker hurtigt nok, og infektionen når dit hjerte. De sygdom kæmper kemikalier jage efter infektionen og indtast hjertet, der forårsager hjertemusklen til at blive betændt og svag.

3 Vide hvornår man skal søge behandling. Det er muligt at opleve symptomer på myocarditis, men normalt er det er ledsaget af de sædvanlige symptomer på infektion, såsom feber og ømhed. Diarré eller udslæt kan også være symptomer. Bryst og ledsmerter kan præsentere sig selv, samt hævede ben og træthed. Ekstreme symptomer omfatter besvimelse og uregelmæssige vandladning mønstre.

4 Diagnostisk test. En tur til lægen kan afdække en hurtig eller uregelmæssig hjerterytme, væske i lungerne, eller hævede ben. Forskellige tests til rådighed til analyse myocarditis, såsom bryst røntgenstråler og EKG. En ekkokardiografi og blodlegemer kan også anvendes.

5 Finde behandlingsmuligheder. Behandling for myocarditis kredser om behandling, hvad der er årsag til betændelse, så du ofte se brugen af ​​antibiotika og salt restriktive diæter, samt anti-inflammatoriske lægemidler og diuretika for at fjerne overskydende vand. Reduceret aktivitet er også anbefales. I tilfælde af en svag hjertemuskel, kan medicin ordineres til behandling af hjertesvigt.

6 Afsluttende tanker. Selvom symptomerne på myocarditis er generelle for mange forhold, bør de især evalueres, når de vises efter en infektion. Kontakt din læge med det samme for at håndtere situationen og afværge andre komplikationer såsom hjertesvigt og pericarditis.