Velvetcrumble.com

Hvordan man laver en lyskasse for Seasonal Affective Disorder

Mange mennesker, især dem, der bor i de nordlige regioner med længere vintre, lider Seasonal Affective Disorder (SAD). Det er en betingelse, der bogstaveligt talt gør individer trist og deprimeret på grund af manglende naturligt sollys og vitamin D. Heldigvis har enkle lys terapi vist sig meget effektivt til behandling af denne tilstand.

Men de fleste kommercielt fremstillede lyskasser, der bruges til SAD terapi er meget dyre. Instruktionerne her vil give dig mulighed for at lave din egen lyskasse for væsentligt billigere. Den vigtigste faktor er at sikre, du bruger de korrekte pærer, og at du får mindst 10.000 lumen (den faktiske lys output af pærer).

Instruktioner

1 Skru fire 18-tommer 2-by-6s sammen i enderne til at danne en firkant.

2 Fastgør den 18-tommer-by-18-tommer stykke krydsfiner eller MDF til den ene side af pladsen, skrue den ind i alle fire hjørner. Dette vil skabe en åben kasse.

3 Bor seks jævnt fordelte huller i 18-tommer-by-18-tommer krydsfiner, der er store nok til at holde din lys sockets uden at falde ud.

4 Indsæt en lampefatning ind i hver af de seks huller, med pæren del inde i kassen og snoren udenfor. Stabilisere dem om nødvendigt.

5 Placer en af de fulde spektrum kompaktlysstofrør pærer i hvert af stikkene.

6 Sæt pæren ledninger ind i stikdåsen. Sæt derefter strømskinne til en stikkontakt for at sikre, at alle lysene fungerer korrekt.

7 Når du har sikret, at de elektriske dele fungerer, skal du tage boksen fra væggen.

8 Bor små huller i hvert hjørne af 18-tommer-by-18-tommer ark af matteret plexiglas.

9 Skru plexiglas arket til de fire hjørner af den forreste del af lyskassen.

10 Denne særlige lys boks vil udsende 10.500 lumen. Brug lyskassen ifølge lægens anbefalinger.

TIPS

  • Hvis du er kvalificeret til at gøre dette, kan du bruge seks regulære lampefatninger og wire dem alle til en enkelt ledning eller skifte i stedet for at bruge separate strømkabler.
  • Brug altid korrekt sikkerhedsforanstaltninger ved arbejde med elværktøj eller elektricitet.