Velvetcrumble.com

Mykotoksiner Detox Behandling

Mykotoksiner er et udtryk, der typisk anvendes til at beskrive de giftige kemikalier, der produceres af svampene, der ofte findes koloniserer afgrøder. Da der er mange forskellige arter af svampe, så også er der mange forskellige mykotoksiner. Forskellige arter af svampe kan enten producere meget ens eller meget forskellige mykotoksiner. Koncentrerede niveauer af mycotoxin i luften vil blive fundet nær fungale kolonier. Sværhedsgraden af ​​giftstoffet til en levende organisme er den type af organisme smittet, dens følsomhed over for giftstoffet, dets metabolisme og dens forsvarsmekanismer.

sundhedsrisici

Den forgiftning forbundet med langvarig udsættelse for mykotoksiner er mycotoxicoses. Den indånding, indtagelse eller hudkontakt med mykotoksiner kan føre til mange sundhedsskadelige virkninger, der spænder fra indledende immun-systemet-undertrykkelse og krop reaktion på toksiner til en langsigtet kræftfremkaldende effekt.

De symptomer, en person skærme fra mycotoxicoses vil afhænge af typen af ​​mykotoksin, koncentrationen af ​​mykotoksin udsat for, længden af ​​eksponeringen og den enkeltes personlige egenskaber som deres alder og tidligere helbredsproblemer. Indledende sundhedsproblemer såsom vitamin og kaloriefattige mangel, alkoholmisbrug og infektionssygdomme kan sammensatte effekten af ​​mykotoksiner. Virkninger af mykotoksiner indbefatter inhibering af proteinsyntese, inhibering af evnen af ​​lungerne til at rydde partikler ud og øget følsomhed over for bakterier.

Herbal Cleanse

Der er mange forskellige urter, du kan optage i din kost for at hjælpe flush mykotoksiner ud af dit system. Den enkleste tilføjelse til din mad er hvidløg, som ikke kun er let at finde, men også enkel at indarbejde dine eksisterende opskrifter. Hvidløg er en naturlig svampedræbende og hjælper dræbe mykotoksiner i din krop.

Andre urter, som du kunne overveje at tilføje til din mad omfatter cascara sagrada, psyllium, Gyldensegl, lakridsrod og mælkebøtte. Selv om disse urter kan lyde eksotisk og fremmed, kunne dette mykotoksin detox være et godt tidspunkt at afprøve nye opskrifter. Også, fordi de giftstoffer bliver skyllet fra kroppen gennem din tarm, være parat til at gå på toilettet en masse og ikke planlægge at gå ud snart efter at have spist.

Vand

Under mykotoksin detox behandling, skal du være sikker på at drikke masser af vand og andre væsker. Dette er ikke kun hjælper skylle de giftstoffer fra din krop, men det hjælper også at rehydrere dig. Den rehydrering er vigtigt, fordi du vil miste en masse kropsvæske i afgiftning proces.

Selv om urter hjælpe med at løsne de mykotoksiner fra dit system, er det virkelig det vand, der hjælper med at skylle dem ud og slippe af med dem en gang for alle. Selvom du absolut skal drikke mere end de anbefalede otte kopper om dagen, skal du heller ikke i løbet af hydrat dig selv, fordi det kan føre til at du føler dig oppustet og syg. Drikke ikke-koffeinholdige te kan også hjælpe dig drikke mere vand ved at bryde op monotoni.