Velvetcrumble.com

Migræne & Akupunktur behandling

Migræne er kronisk hovedpine ledsaget af svær og til tider invaliderende smerter. Denne smerte ofte forekommer på den ene side af hovedet. Sensoriske advarsler såsom arm eller ben prikken eller blinker kan gå forud for en migræne. Migræne kan også forårsage opkastning, kvalme, eller følsomhed over for lyd eller lys. Den nøjagtige årsag til migræne er stadig uklar. Dog er en række ting, kendt for at udløse en migræne, såsom stress, klare lys, visse fødevarer og fysisk anstrengelse. For dem, der søger stoffri relief, har den gamle praksis med akupunktur bliver den alternative behandling af valg for at hjælpe med at forhindre og lindre migræne.

Acupuncutre Origins

Historien om akupunktur strækker sig mere end 5.000 år tilbage. Gennem historien har folk fra hele verden praktiserede former for akupunktur, herunder arabere, eskimoer og sydafrikanske bantu stammefolk.

Men det var kineserne der studerede, forsket og populariseret akupunktur som en medicinsk behandling. Den gamle kinesiske medicinske tekst "Huangdi Neijing", skrevet omkring 200 f.Kr., indeholdt oplysninger om akupunktur. I dag, akupunktur er en af ​​de mest almindelige alternative medicinske behandlinger, med mere end 8.000 udøvere i USA alene.

Tradtional kinesisk filosofi

Ifølge traditionel kinesisk medicin, qi, eller livsenergi, skal flyde frit i hele vores krop. Det sundhed af kroppen afhænger opretholde den rette balance af to modsatrettede kræfter, yin og yang. En ubalance mellem yin og yang forårsager vores qi skal blokeres, hvilket resulterer i smerte eller sygdom. Cirkulationen og sundhed for vores blod og kropsvæsker afhænger også af den korrekte, uhindret strøm af din qi.

Vores qi flyder gennem vores krop langs kanaler kaldet meridianer. Akupunktur og akupressur stimulere bestemte punkter, kaldet akupunkter, langs meridianer, der åbner op vores qi og tillader vores krop til at vende tilbage til en ordentlig balancer yin og yang, og dermed behandling af smerter, sygdom eller andre kropslige lidelser.

Akupunktur og vestlige medicin

Akupunktur er stort set blevet en accepteret praksis i den vestlige medicin, selv om der er forskellige meninger om, hvorfor og hvordan det fungerer, samt dens samlede effektivitet som medicinsk behandling.

En Western teori om, hvorfor akupunktur virker, er, at indsættelsen af ​​nåle ind bestemte punkter i vores krop stimulerer vores centrale nervesystem til at frigive biokemikalier såsom hormoner og neurotransmittere. Disse biokemikalier derefter hjælpe med at lette smerter, regulere vores krop fungerer, producerer en følelse af velvære, og styrke vores immunsystem.

Akupunktur behandling for migræne

Akupunktur er en fælles alternativ behandling for migræne. På grundlag af diagnosen, hvad nøjagtige type intern ubalance der forårsager din migræne, akupunktøren indsætter tynde nåle ind i de tilsvarende akupunkter der hjælper befri din krop af forhindringer, give din qi at flyde frit gennem kroppen, og øge blodgennemstrømningen til din hjerne. Nogle af disse akupunkter kan være på dine hænder eller ører. Indsættelsen af ​​nålene ikke forårsager smerte. Faktisk nogle mennesker selv falde i søvn under proceduren.

Effekt

Resultaterne på akupunktur som en behandling for migræne har været inkonsekvent. En undersøgelse foretaget af et konglomerat af europæiske læger, der er offentliggjort i Journal of American Medical Association i maj 2005 blev det konkluderet, at akupunktur var ikke mere effektiv end sham akupunktur i behandling af migræne.

en italiensk undersøgelse offentliggjort i Journal of traditionel medicin i 2000 konkluderede dog, at akupunktur forbedret migræne symptomer "mere markant" end farmakologisk behandling, og en nylig gennemgang af akupunktur undersøgelser udført af Cochrane Collaboration konkluderede, at der er samstemmende beviser, at akupunktur kan være gavnligt i behandling migræne hovedpine.

konklusioner

Selv om det ikke er endeligt kan siges, at akupunktur hærder migræne, har akupunktur som en behandling for migræne vundet bred accept i det internationale medicinske samfund. Hvis du beslutter at gennemgå akupunktur behandling for migræne, tale med din læge først, og sørg for at se en licenseret akupunktør.