Velvetcrumble.com

Sådan fastslå årsagen til hævede ankler

Hævede ankler er normalt et tegn på skade eller væskeophobning i området. Der er forskellige grunde til, hvorfor ankler svulme op og når du finde ud af årsagen til den er let at behandle symptomerne hævelse det.

Instruktioner

1 Erkend, at du kunne have forstuvet / anstrengt din ankel. En forstuvning er en skade på senen i ankel og en stamme er en skade på muskel eller sene. Ankel forstuvninger er de mest almindelige skade i USA.

2 Husk, at din krop under graviditeten bevarer en masse væske og arbejder hårdt på at skabe en ny blodforsyning, der vil støtte barnet. Det er meget almindeligt at have hævede ankler, især i slutningen af ​​graviditeten.

3 Forstå, at jo længere du står på dine fødder, jo større chance de vil begynde at svulme. Trykket af væske i dine ben bevæger sig nedad ind i de lavere omgivende væv.

4 Accepter, at hævede ankler i sjældne tilfælde er et tegn på hjertesvigt, nyresvigt og leversvigt. Med disse betingelser, der er for meget overskydende væske i kroppen.

TIPS

  • Hvis smerten ledsager hævede ankler sørg for at tage en ibuprofen eller anti-inflammatorisk at lette smerten og mindske hævelse. Hvil din ankel så meget som muligt.
  • Ice anklerne af indpakning is inde i en klud og placere den på din ankel. Isen arbejder for at mindske hævelse, smerte og blå mærker fra en ankel forstuvning.