Velvetcrumble.com

Den bedste kolon rense at tabe

Den bedste kolon rense at tabe sig er at juice for et par dage og overgang til en hel fødevarer udrensning kost. Ideen er at flytte affaldet fra tyktarmen og toksiner fra mave-tarmkanalen (GI) og også fra alle de indre organer. At gøre det vil give dig en ren tavle.

Derfra spise en detox kost af hele fødevarer vil gradvist etablere en permanent livsstilsændring spise hele grøntsager, frugt og magert proteiner. My Food Pyramid af USDA er en fremragende ernæringsmæssig vejledning.

Saft i op til fire dage

Ved saftpresning for et par dage, du giver dit fordøjelsessystem en pause, bogstaveligt talt. Forbrugende frisk udvundet saft af frugt og grøntsager vil give din krop med vitaminer og mineraler. Brug økologiske produkter når det er muligt.

Hvis du ikke nemt kan få økologiske produkter, skal du bruge en blegemiddel bad for at fjerne pesticider: dip alle producere i en to-gallon bad af filtreret vand med en teskefuld blegemiddel. Efter fem minutter, skylles grundigt før brug.

Forbruge to spiseskefulde olivenolie på den fjerde dag at flytte tarm.

Overgang til en hel fødevarer detox kost

Elson Haas, MD, forfatter til The New Detox Diet, anbefaler saftfremstilling for raske personer. Han rådgiver også folk til at bruge hele fødevarer som en detox kost.

Spise fuldkorn såsom kogt brune ris, hirse, quinoa, hele gryn og havre, hele grøntsager, frugt og en meget lille mængde af magert protein, bælgfrugter eller protein, vil indgå i kroppen. Samtidig vil alle de indre organer renses, som du ikke spiser konserveringsmidler, farver, dufte og raffineret mel, sukker eller transfedtsyrer fra stegt mad.

Drik urtete såsom mælkebøtte, burre rod, havtorn rod, gul dock og rødkløver til at hjælpe udrensning af de indre organer.

Sådan holder vægten off

At miste et pund, reducere daglige indtagelse af 3.500 kalorier eller omkring 500 kalorier per dag. Saftpresning let opnår dette mål. De fleste mennesker vil forbruge mindre end 2.000 kalorier dagligt.

Overgang til hele fødevarer detox kost, bliver du nødt til stadig se kalorier, men du vil sandsynligvis forbruge mindre end var du være snacking på donuts og spise pizza.

Den sidste overgang er at designe en realistisk, tilfredsstillende kost for at holde din vægt stabil. Min Food Pyramid har fremragende retningslinjer. Til formål at spise ikke mere end 30 procent af fedt og af det, ikke mere end 10 procent fra mættet fedt (fedt, der er fast ved stuetemperatur). Surf på nettet for lav-cal, at fedtfattige opskrifter holde sig til en langsigtet måde at spise for at støtte en sund vægt.