Velvetcrumble.com

Hvordan man genkender & Treat lavt blodsukker

Lavt blodsukker er også kendt som hypoglykæmi. Det er en tilstand, der er udløst af en lavere end normalt blodsukker niveau, og kommer med mange advarselstegn. Årsager til hypoglykæmi hos diabetikere kan stamme fra medicin eller utilstrækkelig, sent eller sprunget måltider eller frådseri i fysisk aktivitet og alkohol. Læs advarselstegn på hypoglykæmi. Hvis disse tegn peger på hypoglykæmi, følge en forud planlagt behandling. Følgende oplysninger vil hjælpe dig til at genkende og behandle lavt blodsukker.

Instruktioner

1 Symptomer på diabetisk hypoglykæmi
Når nogen har lavt blodsukker, kan de føle sig sulten. De kan også føle sig svag, usikker og nervøs. En person med hypoglykæmi tider sveder unormalt, har søvnløshed, mangler mental klarhed, bliver svimmel, har et problem med at tale, og de kan føle angst og svag. Symptomer på lavt blodsukker kan vise op mens søvn i form af mareridt og anfald af gråd, voldsomme svedeture og følelser af sløvhed og irritabilitet.

2 Behandling af diabetisk hypoglykæmi
En blodprøve og måleren kan anvendes til at indikere om en blodsukker er lavt. En læsning under 70 mg / dl kan hæves ved at indtage druesukker (3-4), en servering af glukose gel, 4 ounces en sodavand eller frugtjuice, 8 ounces mælk, hårdt slik (5-6 stykker), eller en spiseskefuld sukker eller honning. Efter 15 minutter bør blodsukkerniveauet kontrolleres igen, og de skridt bør igen fulgt indtil en aflæsning på 70 mg / dL eller derover er opnået. Når blodsukkeret har været rejst, bør lidt mad spises til tidevandet man til næste fuld måltid. For alvorlige tilfælde af lavt blodsukker, hvor personen er besvimet, kan glucagon injiceres at normalisere blodsukkerniveauet. En glucagon nødsituation kit kan fås fra en læge til dette formål.

3 Symptomer på ikke-diabetiske hypoglykæmi
Mennesker, der er ikke diabetiker kan have enten reaktiv hypoglykæmi eller fastende hypoglykæmi. Symptomerne på disse typer af lavt blodsukker matcher symptomerne på hypoglykæmi hos diabetikere. Symptomerne er en følelse af at være sulten, svedende, føler gyngende og svimmel, en følelse af at være lys ledes, søvnløshed, mental forvirring, talende problemer, angst og en følelse af svaghed.

4 Årsager til reaktiv og Fasting Hypoglykæmi
Reaktiv hypoglykæmi årsager er usikre. Årsager, der ikke betragtes almindelige, men anses sikker, omfatter gastrisk kirurgi og enzym mangler. Fastende hypoglykæmi årsager er narkotika, alkohol, alvorlig sygdom, en mangel på hormoner, tumorer og børnesygdomme.

5 Forebyggelse
Rådgivning fra en læge og en registreret diætist kan i høj grad hjælpe i forebyggelsen af ​​hypoglykæmi. Disse fagfolk kan uddanne patienten om, hvordan medicin påvirker hypoglykæmi og om, hvordan man spiser. Øvrige råd alkoholforbrug kan også hjælpe i forebyggelsen af ​​hypoglykæmi.