De bedste lokker for gydning bas

09/04/2016 by admin

De bedste lokker for gydning bas

Oversigt

Gydetid for bas kan være prime sæson for fiskeri. I det tidlige forår, vil mandlige og kvindelige bas nesting i lavvandede, varmere vand, gydende den næste generation. Da bas er tilbageholdende med at forlade deres reder i denne periode, har den bas lystfisker at præsentere irritabel lokker for at få bas at flytte off sengen og foder. Lokker har at tilbyde skarpe kroge for at hjælpe med at overvinde den naturlige bas gydning opførsel af sensationsprægede et lokkemiddel og bare spytte det ud til at slippe af med en opfattet trussel mod reden.

Blød plast lokker

Plast orme, larver, krebs, frøer og insekter er nogle af de bedste typer af lokker til at kaste efter gydningen reder. Vælg plast orme af farve, indtastet på farve af vand omkring sengene. Hvis vandet er skumle, læne mod varmere farver som pink, limefrugter og gule farver. Prøv plast lokker med indlejret duft egenskaber eller behandle din plast lokker med spritz-på duft produkter.

Spinner lokkemad

Spinner agnen vil være effektiv på større bas i særdeleshed. Bruge en spin casting hjul til kirurgisk plop en spinner agn — rigget med en farvestrålende nederdel og et ekstra strejf af svinekød skorpe--lige bag en rugende område og derefter hente lokke langsomt i hele ansigtet af bass' front veranda. Store lunkers bør være tilstrækkeligt irriteret på forstyrrelse at ramme spinner. Hvis du har taget sig tid til at skærpe krogen, skal du være heldig.

Farverige Jigs

Jigs er kortere end spinner lokkemad og har flere fodpaneler. Prøv flere nederdel farver for at finde den kombination gydende bassen er interesseret i. Tilføje svinekød skorpe eller et kort plast grub til krog for ekstra interesse.

Krank lokkemad

Stavsild og andre små fisk er et dagligt syn i den bas kost. Under gydningen, når store bas hænger hovedsagelig gør vagt i de nesting områder, kan de hungre efter en snack, der ligner en shad. Prøv forskellige krank lokkemad, med skeer og uden, at fremlægge en interessant shad, udseende og handling.

Rattler lokkemad

Krank lokkemad, der har specielle lyd-producerende egenskaber, rattlers, kan også være meget effektive til at lokke bassen fra deres reder. Træk en rattler over toppen af en gydende websted flere gange og se, hvis den "gryder og pander" raslende effekt griber interesse indlejringsniveauer lunkers.

Betydningen af præsentation

Uanset lokke, du bruger, er din præsentation at være spot på de gydende betingelser. Bass' første prioritet vil være i skubbe nogen ubuden gæst i området reden. Spise vil komme andet. Brug de skarpeste kroge til at øge dine chancer for blokering en bas, der er kommet ud af blot at jage off en ubuden gæst. Bassen vil sutte lokkemiddel i munden og derefter spytte det ud næsten øjeblikkeligt. En skarp krog på slutningen af enhver lokke vil øge odds i din favør.


Related Articles