Hvordan man laver stegt kylling på en kogeplade

11/01/2014 by admin

Hvordan man laver stegt kylling på en kogeplade

En varm, stegt kylling gør en tilfredsstillende og solide måltid. Hvis din ovn er ud af Kommissionen, kan du gøre stegt kylling på din kogeplade. Bruge minimal fedtstoffer til at forberede fuglen og du vil skære ned på mængden af fedt og kalorier i denne høj-protein parabol. Ristning en kylling på stovetop er en hurtigere og lettere proces hvis du tilbereder skåret op kylling stykker i stedet for at bruge en hel kylling. Du kan yderligere skære ned på fedt i skålen af madlavning hvid-kød dele af kylling, såsom bryster, kun.

Trin 1

Holde din kylling fugtig uden at tilføje et væld af fedt til fadet ved behandling med saltlage kylling dele i mindst fire timer før ristning. Kombiner 1/2 kop salt og 1/2 kop sukker i 2 Potter vand i en stor skål og Nyd alle kylling dele i skålen, nedkølet i op til 12 timer. Spring dette trin, hvis du er bekymret for dit natrium indtag.

Trin 2

Pat kylling dele tørre med flere papirhåndklæder samt du kan, forsøge at fjerne så meget fugt fra hud som muligt.

Trin 3

Hæld en lille mængde af en sund olie, såsom olivenolie, i en stor ikke-stick stegepande. Varm stegepande på stovetop over medium-høj varme, indtil olien changerer i gryden.

Trin 4

Sted kylling stykker i den varme stegepande med hud sider af kødet nedad. Kog kyllingen uden at flytte brikkerne i fem til 10 minutter, indtil huden er gylden brun.

Trin 5

Flip kylling stykker med tang og hæld 3/4 kop vand eller kylling lager i gryden. Sæt låg på gryden og fortsætte med at koge kylling i yderligere 10-15 minutter.

Trin 6

Sprød hønseskind ved at fjerne kyllingen fra panden. Hæld væsken ud af stegepande, gemme det til at gøre sovs, hvis du ønsker, så tør panden med en køkkenrulle. Tilsæt 1 tsk olie til pan og sted kylling stykker tilbage i, hud sider ned, og kog dem indtil huden bliver sprød, omkring fem minutter.

Trin 7

Bruge en intern kød termometer til at teste kylling for doneness. Cook kylling indtil kødet inde i enhver kyllingebryster når 160 grader Fahrenheit. Kontroller, at ben eller lår nå 175 grader Fahrenheit.

Tips

  • Fjern skindet fra kyllingen før spise for at skære ned på dit fedt og kalorie indtag.

Ting du skal bruge

  • 1/2 kop salt
  • 1/2 kop sukker
  • Skål
  • Papirhåndklæder
  • Olivenolie
  • Stegepande
  • Tænger
  • Interne kød termometer

Related Articles