Hvordan man laver tørrede fisk

09/04/2016 by admin

Hvordan man laver tørrede fisk

Gøre tørrede fisk rykvise til en nærende og hurtig snack, når du camping, vandreture eller blot gå i skole. Bruge friske fisk, der ikke var frosset til den højeste kvalitet jerky. Fisk rykvise er bedst, når lavet med magert fisk; Du kan bruge fede typer af fisk, men der vil kun gemme omkring en uge. Pickerel, helleflynder, gedder, Bækørred, stribede bas, rød snapper, tunge, lingcod og rock torsk er nogle typer af mager fisk at vælge imellem. Du kan tørre fisk i et tørreskab eller i din ovn.

I tørreskab

Trin 1

Klip fisk fileter i 1/4-til 3/8-tommer tykke strimler og læg dem i et ovnfast fad. Gøre strimler nogenlunde samme størrelse, så de bliver tørre jævnt.

Trin 2

Dække fisk strimler med en marinade af 1 1/2 til 2 tsk salt pr. pund fisk, krydderier efter eget valg og 1/4 kop vand. Salt er vigtig, fordi det forhindrer bakterier i at vokse i fiskene under tørringen. Du kan bruge en eller en kombination af sort peber, cayenne peber, estragon, basilikum, persille, spidskommen, karry eller andre urter og krydderier. Marinere fisk for fire til otte timer i køleskab for fisk til at absorbere varianter.

Trin 3

Afhente hver fisk strimmel, tillade marinade til at dryppe ned af strimlen og lagde strimlen på dehydrator bakker. Udføre dette trin for hvert stykke af fisk, uden at overlappende strimler.

Trin 4

Tørre fisk strimler i tørreskab på 160 grader Fahrenheit, indtil den er fast, tørt og bøjelig. Det vil tage omkring 10 timer, men mange faktorer er involveret, herunder fugt i luften, tykkelsen af stripsene og mængden af fisk i tørreskab, der kan fremskynde eller sinke tørringsprocessen. Hvis du ser nogen fugt på fisken, du skal fortsætte med tørring det, men hvis fisken falder fra hinanden når du bøjer det, du har tørret det alt for længe.

I ovnen

Trin 1

Følg trin 1 og 2 i afsnit 1 til at skære og marinere fisk strimler. Så, lå strimler af fisk på den øverste ovnen rack efter smøring det. Sætte en cookie ark eller sølvpapir på bunden rack af ovnen til at holde ovnen ren.

Trin 2

Indstil ovnen til 145 grader Fahrenheit. Hvis din ovn ikke gå så lavt, placere sig hen til dens minimumstemperatur og holde døren krakket åbne.

Trin 3

Tør fisken i to timer, så slå temperaturen ned til 130 grader indtil fisken bliver den rigtige konsistens, beskrevet i afsnit 1, trin 4.

Tips

  • Gemme den tørrede mager fisk i en lukket beholder ved stuetemperatur i omkring to til tre uger. Hvis du vil holde det længere end det, holde det i køleskab eller fryser.

Ting du skal bruge

  • 1 lb. lean fiskefilet
  • Salt
  • Krydderier
  • Tørreskab

Related Articles