Om Anusol Cream

05/09/2013 by admin

Anusol creme er en aktuel kortikosteroid, anti-inflammatoriske og anti-puritic vand vaskbar creme. Anusol fløde går under det generiske navn på hydrocortison samt navnet ProctoCare-HC fløde. Det er en effektiv behandling af rektal tilstande, såsom hæmorider og rektal sprækker. Anusol Cream absorberer hurtigt og har en forsvindende base, der vil forhindre produktet i farvning tøj.

Funktion

Ifølge Drug.com virker"Anusol Cream ved deprimerende dannelse, udgivelse og aktivitet af forskellige celler og kemikalier, der forårsager hævelse, rødme og kløe." Anusol creme indeholder bismuth oxid, zinkoxid og balsam Peru. Adstringerende og antiseptisk virkningerne af bismuth oxid beskytte og berolige slimhinder og rå overflader. Zinkoxid er også en astringerende og en antiseptisk; der absorberer fugt og hud, mindsker friktion og væksten af visse bakterier. Balsam Peru indeholder cinnamic og benzoesyre syrer, der fremmer epitelial celle vækst.

Hvordan man bruger Anusol creme

At anvende Anusol fløde, ren og tør det berørte område og Påfør produktet efter lægens anvisninger. Ifølge Medicine.ie, skal du anvende Anusol creme om natten, om morgenen og om eftermiddagen samt efter hvert toiletbesøg. Anusol fløde bør ikke blive indsat i endetarmen. Du bør vaske hænderne umiddelbart efter brug efter dette produkt.

Bivirkninger

Bivirkninger af Anusol fløde kan omfatte brændende, kløe og mild irritation eller tørhed på området anvendt sammen med rektal smerter, blødning eller infektion. En allergisk reaktion er en sjælden men alvorlig bivirkning og det er en medicinsk nødsituation. Symptomerne kan omfatte en udslæt, nældefeber med kløe eller hævelse af ansigt, mund og tunge eller hals. Desuden kan der være åndenød og åndedrætsbesvær. Søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du oplever nogen af disse symptomer, mens du bruger Anusol creme.

Forholdsregler

Før du bruger Anusol creme er det vigtigt at tale din læge om enhver medicin du tager herunder over skranken eller naturmedicin. Diskuter din medicinske historie til at omfatte alle medicinske tilstande, du måtte have som diabetes, mave eller tarm problemer eller diarré. Tale med din læge om brug af en skammel blødgører at bidrage til at mindske symptomer og ubehag af betingelsen.

Advarsel

Anusol fløde bør ikke anvendes, hvis du er allergisk over for det. Brug ikke Anusol creme, hvis du har en rektal absces, en blokering eller en perforation af tyktarm eller endetarm. Brug ikke Anusol creme med ud informere din læge, hvis du er gravid, amning eller planlægger for at blive gravid. Check med din læge om at tage alle vacciner, mens du bruger Anusol creme.


Related Articles