Hvor hen til bagatellisere Cellulite i 7 dage

09/02/2014 by admin

Hvor hen til bagatellisere Cellulite i 7 dage

Cellulite opstår, når de fibre af kollagen, der tillægger hud fedt nedbryde. Denne handling gør det fedt at Rage, og forårsager en dimpling virkning. Cellulite er ikke betragtes som angivelse af dårligt helbred eller endda ekstra vægt, som dem med normal vægt ofte har cellulite på hofter, lår og balder. Ifølge den amerikanske National Library of Medicine, den medicinske samfund udsigt cellulite som en "normal tilstand," en, der ikke kan helbredes. Det er sagt, er der et par måder at minimere forekomsten af cellulite.

Trin 1

Hydrat selv. Drikke masser af væske i løbet af en uge kan medvirke til at reducere cellulite, grimme udseende ifølge U.S. National Library of Medicine. Huske på, at væsker såsom juice og sodavand tilføje ekstra kalorier, men så grænse din væsker til vand.

Trin 2

Øge dit fiberindtag. Spise fødevarer med højt indhold af Uopløselige fibre i syv dage til kickstart dit fordøjelsessystem og støtte i regelmæssighed. Nogle forslag omfatter frugt med skind intakt, som æbler og pærer. Bær, datoer og figner er også gode valg.

Trin 3

Gøre cardio hver dag i syv dage. Ifølge den amerikanske Rådet om motion fremskynder cardio fedttab, som igen minimerer udseendet af eksisterende cellulite.

Trin 4

Udføre mindst tre sessioner af styrketræning i de syv-dages periode. Ifølge den amerikanske Rådet om motion tilføjer styrketræning muskel, der igen balancerer kroppens sammensætning og reducerer forekomsten af cellulite.

Advarsler

  • Fedtsugning, den kosmetiske procedure, at kirurgisk fjerner fedt fra forskellige områder af kroppen, ikke fjerne cellulite. Faktisk anbefaler US National Library of Medicine ikke Fedtsugning som behandling af cellulite. Tale med din læge eller sundhedspleje praktiserende læge før du overveje eventuelle invasive procedurer til behandling af cellulite.

Tips

  • Husk at cellulite er hovedsageligt fedt, så kosten ændringer gå en lang vej at minimere dens udseende. Vægt cykling eller yo-yo slankekure, hvori du tabe så genvinde vægt igen og igen, har været knyttet til cellulite debut, ifølge US National Library of Medicine. Holde din vægt stabil, og du kan reducere din risiko for at udvikle cellulite.

Related Articles