Havkat Fiskeri for begyndere

09/04/2016 by admin

Havkat Fiskeri for begyndere

Begynder fiskere måske ønsker at prøve deres hånd på at fange havkat eller Ferskvandsulk--ikke kæmpe kanal havkat, som er meget mere udfordrende. Havkat i området 1/2-2 pund er nemt og sjovt for at fange--hvis intet andet bidende, havkat normalt er.

No-dikkedarer Pole

For begyndere er enten en bambus eller sukkerrør pole optimal. Alternativt, hvis en robust gren fra et træ er tilgængelige, afbrød bladene og bruge det som en pæl. Pole bør ideelt set være omkring 7 fod lang og let bøjeligt. Uanset hvad, en god pole er meget billigt eller gratis.

Krog, Line og Float

Ifølge til "En nybegynders Guide til fiskeri," en for stor-mellemstore krog er bedste--en nummer 2 til 1/0 (jo lavere tallet er, jo større krog) vil være stærk nok til mindre havkat. Større havkat kræver større kroge og tungere linje, medmindre fiskeren føler sig heldig om ikke at miste Havkatten. Snoet eller flettet bomuld linje fungerer godt; binde 10-15 fødder af linje sikkert til slutningen af stangen. En mellemstor til stor-størrelse rød og hvid float vil hjælpe begyndere Se hvornår en fisk bidende.

Nem agn

Nightcrawlers gøre fremragende agn, mindre orme virker dog også godt. Efter en regn, nightcrawlers kommer ud af deres huller og strække ud på græsset, hvor de kan let fanges med en lommelygte, der skinnede lige længe nok til at se hvor nightcrawler. Sæt krogen lodret gennem ormen og forlader omkring 1/2 tommer til at vrikke. Lad ormen synker til bunden, eller et par fødder ned i bunden. Hvis din lokke har et tredobbelt (tredobbelte) krog, agn det ved at koble orm i en cirkulær bevægelse med hver af de tre modhager spidde en anden del af nightcrawler. Den første bid, der en havkat gør på ormen er at smage den. Afvente den anden bid og derefter indstille krogen af spjætter det til Malles mund.

Placering og tid af dagen

De fleste freshwater havkat lever i søer, damme eller vandløb. Fisk fra havnen, der dækker, eller fra kysten. Fiskested skal være stille. Havkat bliver i områder hvor der er en pludselig drop-off fra 10 til 20 fod, f.eks. Undgå høje dagslys timer, fordi Malle komme til kysten for at foder i de sene eftermiddagstimer--mellem 4 til 6 p.m. En anden gang, der virker er under en storm, når vandet er ru. Fiskeri i tordenvejr kan dog være farlige, især hvis der er lyn.

At fjerne krogen

Når du har landet din præmie, skal du vide, hvordan man løsne en havkat uden at blive stukket af et eller begge brystmuskel finner, der stikker ud fra siden af en havkat hoved. Hvis højrehåndet, tage indeks og midterste fingre og gøre dem til et V-tegn. Sætte disse to fingre under havkat indpakning dem op, over og videresende omkring de to benede finner nær gællerne. Nu de to fingre bør være i form af en knælere og havkat er sikret; krogen kan fjernes sikkert med venstre hånd.


Related Articles