Dampet ris for Bodybuilding

05/31/2014 by admin

Dampet ris for Bodybuilding

Bodybuildere er nødt til at være specielt afstemt efter alt hvad de forbruger, hvis de ønsker at sætte deres bedste fysik frem på stadiet konkurrence. Mens protein er afgørende for muskelopbygning, er kulhydrater også vigtige for at levere energi til brændstof træning. En af de mest populære kulhydrat kilder for bodybuildere er dampet ris. Hvis du ønsker for at tage din krop til det næste niveau, overveje fordelene ved at tilføje ris til din kost.

Fordele for bodybuildere

Ris er en billig, nem at tilberede, rige kulhydrat kilde for bodybuildere. Bodybuildere spiser typisk fem til seks små måltider hver dag, der omfatter magert protein og hele korn kulhydrat kilder. Ris kan nemt fremstilles i store mængder før tiden, så bodybuildere ikke behøver at koge det til hvert måltid. For bodybuildere, der går gennem en samlesats fase, kan ris være en høj-kalorie mad kilde til at hjælpe med at sætte på masse.

Hvordan man forbereder

Forberedelse af ris er vigtig for bodybuildere. Dampede eller kogte ris er den reneste måde at koge ris, da det ikke kræver nogen tilsatte fedtstoffer eller olier, som stegte ris gør. Sæson ris med din favorit krydderier, men undgå at tilføje salt, da dette kan forårsage du at beholde vand. Vær opmærksom på at mange smag sorter af boxed rices har tilføjet konserveringsmidler og natrium, hvilket gør dem mindre ønskværdige. Vælge almindeligt tørrede ris, som du kan koge eller forberede i en damper.

Hvid vs brun

Bodybuildere graviterer normalt mod brune ris over hvide for et par grunde. Første har brune ris mere protein, fibre, vitaminer og mineraler, fordi den ydre klid casing, der giver brune ris sin farve, ikke er blevet fjernet. Det er også langsommere til at fordøje, hvilket gør det til en stabil, langvarig energikilde for bodybuildere. Hvide ris, på den anden side har haft klid kabinet fjernes, konvertere det til en let fordøjet, hurtigt virkende energikilde. Hvide ris kan være en god post-workout carb kilde--når spist sammen med en proteinkilde--spike insulin niveauer og hjælpe kroppen absorbere næringsstoffer er nødvendige for at starte muskel reparation.

Når at spise

Typisk, det er bedre at spise fleste af din kulhydrater i løbet af dagen, når du er mest aktive og din krop har brug for energi. Overveje at spise brune ris med din første par af måltider om dagen og derefter skifter til bare proteiner og grønsager til din sen eftermiddag og aften måltider. Præ-workout, ris kan hjælpe brændstof din træning, og post-workout, kan det spike insulin og hjælpe transport protein og aminosyrer til musklerne.


Related Articles