35 uger gravid & min Baby vendte Diagonal

09/03/2016 by admin

Omkring din 35 uge i graviditet er din baby bare tre uger mindre end fuld-sigt--næsten fuld vokset. Omkring dette tidspunkt, bør din baby begynder at gå ned i sin fødende position, med hovedet nedad. Hvis dit barn ikke placere sig korrekt og bliver vendt op og ned eller diagonalt, bliver det bundstykket, en tilstand, der kan være ubehagelige eller ligefrem farlig.

Sidste Trimester og underkroppræsentation fødsel

Omkring uge 35 i din graviditet, din baby er i det optimale tidspunkt at blive placeret for fødsel, siden af omkring 38 uger, han bliver for store til at bevæge sig frit. Hvis din baby er placeret diagonalt med den hovedet længere nede under resten af hans krop og fødder, vil han sandsynligvis slutte dreje korrekt. Men hvis fødderne er placeret på den nedadgående ende af en diagonal linje, under hans krop og hoved, han er i en footling underkroppræsentation holdning, hvilket kan være problematisk, ifølge den amerikanske graviditet Association.

Underkroppræsentation Position

Desværre, der er ingen måde at forhindre din baby fra drejning bundstykket, selv om kvinder med usædvanligt formede livmoderfremfald eller en ubalance i fostervandet er mere tilbøjelige til at have en underkroppræsentation fødsel. Hvis dit barn ikke korrekt slår sin egen mellem 35 og 38 uger, kan din læge anbefale en procedure kaldet eksterne cephalic version eller ECV, at forsøge at vende barnet. Hvis dette ikke virker, vil du sandsynligvis nødt til at have en c-sektion, der er sikrere i denne situation for både baby og mor end forsøg på en normal fødsel.

Eksterne Cephalic Version

En ECV er en procedure, hvor en læge forsøger at vende din baby fra uden for din livmoder. Det foregår på hospitalet med medicin for at slappe af dine muskler og instrumenter til at overvåge dine og barnets sundhed, ifølge American Academy of Family Physicians. Mens du ligger, bruge en læge hans hænder på ydersiden af din mave til at forsøge at flytte barnet så at han lægger hovedet ned. Satsen for succes for en ECV er omkring 65 procent.

Alternativer

Der er ikke pålidelige alternativer til en c-sektion eller ECV, kan du prøve nogle nonmedical behandlinger. Prøv at ligge fladt på ryggen med dit bækken rejst omkring en mund fra jorden, støttet af en pude. Bo i denne stilling i ca 5 til 15 minutter. Du kan også prøve en gammel kinesisk teknik, moxibustion, som bruger urter til at stimulere Akupressur punkter. Endelig, en afslappet tilstand af hypnose har haft moderat succes i at hjælpe flytte en underkroppræsentation baby. Dog skulle du forsøge nogen alternative behandlinger uden godkendelse af din læge.


Related Articles