Urter, der hjælper holde dig regelmæssig

12/20/2013 by admin

Urter, der hjælper holde dig regelmæssig

Urter som Senna og psyllium kan hjælpe med at holde din afføring, regelmæssig og afbalanceret. Disse urter indeholder opløselige fibre og andre forbindelser, der hjælpe med at lette eller stimulere passage af affald sagen i tarmene til at behandle eller forebygge forstoppelse og diarré. Men det er vigtigt at tage disse plantestoffer retsmidler nøjagtigt som foreskrevet og konsultere din læge om enhver fordøjelsesfremmende ændringer du bemærke.

Regelmæssig afføring

Normal, regelmæssig afføring varierer mellem individer. University of Maryland Medical Center rådgiver, at normalitet kan variere fra op til tre gange om dagen til kun tre gange om ugen. Nogle over-the-counter og recept udtog hjælp indeholder urter, der hjælper med at holde dig løbende. Men Mayo Clinic advarer at endda naturmedicin kan være potent og forårsage skadelige bivirkninger og lægemiddelinteraktioner. Altid konsultere din læge før du prøver en urte støtte til at holde dig løbende.

Psyllium

Psyllium er en opløselig fiber, der findes i mange over-the-counter-produkter for at holde fordøjelsessystemet regelmæssig. Det bruges til at tilføje fiber for at morgenmad korn og andre fødevarer. Cleveland Clinic bemærker, at denne fiber er afledt af psyllium frøskaller fra herb plante Plantago ovata. Psyllium er kendt som en "bulking fiber", fordi det absorberer vand og kvælder for at danne en gelatineagtig masse i tarmene. Dette aids i at skubbe indholdet fra fordøjelseskanalen med afbalanceret, regelmæssig afføring. Psyllium anvendes til behandling af diarré, forstoppelse, hæmorider og andre tarmproblemer, ifølge University of Maryland Medical Center.

Glucomannan

Konjac plante er en urt, der bruges til at producere en opløselig fiber, kaldet glucomannan. University of Maryland Medical Center bemærker, at denne fiber bruges til at hjælpe behandle forstoppelse. Ligesom psyllium, glucomannan er også en "bulking eller bulk-dannende fiber", føjer masse til fordøjelsessystemet affald i store tarmene, hjælper med at holde afføring mere regelmæssige.

Hørfrø

Hørfrø indeholder opløselige fibre og er tilføjet til over-the-counter udtog hjælp og korn og andre fødevarer som hele eller knuste frø. Denne urt frø er også en bulk-dannende fiber, der virker ved at tilføje masse affald sagen i tarmen, hjælpe med at lette afføring, ifølge University of Maryland Medical Center. Men det er vigtigt at drikke tilstrækkelig vand, hvis du tilføjer hørfrø og andre typer af fiber i din kost som for meget fiber kan også blokere tarmene.

Naturlægemidler afføringsmidler

Naturlægemidler afføringsmidler bruges til at stimulere sammentrækninger i væggene af tyktarmen at forbedre tarm bevægelser. University of Maryland Medical Clinic rådgiver, at disse er kun til kortvarig brug, som de kan irritere væggene i fordøjelsessystemet skrifter. Senna urt er en almindeligt anvendte over-the-counter mild afførende. Aloe vera juice eller latex er afledt fra huden af aloe vera-bladet og er et stærkt afførende, der kan forårsage smertefulde kramper og anbefales ikke almindeligt.


Related Articles