Fødevarer for at undgå, mens forsøger at blive gravid

03/07/2013 by admin

Fødevarer for at undgå, mens forsøger at blive gravid

Oversigt

Hvis du ønsker at have en baby, er det vigtigt at forberede ved at spise godt at give din krop de næringsstoffer det har brug for dig til at blive gravid. Spise sunde fødevarer øger dine chancer for at blive gravid og føder et sundt barn, men indtager visse fødevarer kan skade din fertilitet eller din fosteret hvis du undfange.

Upasteuriseret mejeri fødevarer

Fødevarer for at undgå, mens forsøger at blive gravid

Holde sig væk fra ost og mælk, der ikke har været pasteuriseret, da det kan gøre dig syg, mens du forsøger at blive gravide eller skade dit ufødte barn efter undfangelsen, men før du er klar over, at du er gravid. FoodSafety.gov advarer, upasteuriseret mejeri produkter kan havnen farlige bakterier og rådgiver at undgå bløde oste, der er ofte upasteuriseret, feta, blåskimmelost, brie, queso blanco og camembert. Holde sig væk fra upasteuriseret juice så godt.

Rå eller røget kød

Fødevarer for at undgå, mens forsøger at blive gravid

Utilstrækkeligt kød kan også gøre kroppen syg når du prøver at blive gravid. Undgå at spise nogen form for rå eller røget kød; Hvis du spiser forarbejdet kød som hotdogs, kog dem indtil de dampende, rådgiver BabyCenter.com. Når madlavning kød, Sørg for at deres saft køre klar, og bruge et kød termometer til at bekræfte, om du har kogt dem nok for at spise dem. Undgå rå fjerkræ, der har været fyldt med en anden slags mad, fordi bakterier kan vokse på steder hvor det fjerkræ saft blandes med fyldet.

Fiske høj i kviksølv

Fødevarer for at undgå, mens forsøger at blive gravid

Watch out for visse former for fisk, der kan være skadelige, mens du prøver at blive gravid. Nogle typer af fisk indeholder høje niveauer af kviksølv, som kan bo i kroppen, for mere end et år efter du spiser det og skade din fosteret, hvis man får gravid. Food and Drug Administration rådgiver at du styre fri af konge makrel, haj, tilefish og sværdfisk. FDA foreslår også, spiser ikke mere end to 6-ounce portioner af lav-kviksølv fisk om ugen. Disse typer af fisk omfatter dåse lys-tun, laks, rejer, havkat og lyssej.

Fødevarer med koffein

Fødevarer for at undgå, mens forsøger at blive gravid

Hvis du forsøger at blive gravid skal du gøre et punkt at undgå koffein. En undersøgelse i December 2010-udgaven af "Medical Science Monitor" viser, at koffeinindtag reducerer antallet af levedygtige æg, og den mere koffein i dit system, jo større risiko for abort. Koffein er almindeligt forekommende i kaffe, te, kulsyreholdige drikkevarer, chokolade og nogle medicin, ifølge den amerikanske graviditet Association. Hvis du får gravide, bør koffein undgås under graviditet for en række årsager. Det er en stimulerende og kan øge dit blodtryk og puls. Det er et diuretikum, der forårsager hyppig vandladning, hvilket kan føre til dehydrering. APA-aftalen også rapporter om, at koffein krydser over i moderkagen, betyder det har en direkte indflydelse på din baby, og kan føre til pre sigt fødsel og lav fødselsvægt baby.


Related Articles