Sådan bruges Brewers gær til at tabe sig

06/11/2013 by admin

B-vitaminer hjælper kroppen i at bryde ned kulhydrater, protein og fedt, resulterer i øget energiniveau. Chrom hjælper kroppen med at opretholde sunde blodsukkerniveauet, dermed mindske cravings. Protein er nyttige i at bevare muskelmasse når vægttabet. Ølgær er en nærende komplettere afledt af en encellet svamp, der indeholder store mængder af chrom, protein og B-vitaminer. Dette gør brewer's gær et nyttigt redskab i vægttab.

Konsultere din læge før du bruger ølgær eller kast med et vægt tab rejse.

Trin 1

Bland 1 tbsp. af ølgær med din morgenmad mad eller drikke hver dag. Ølgær er en bitter smag, så det er bedst blandet med mad eller drikkevarer med en stærk smag, såsom marmelade eller kaffe.

Trin 2

Tilføje 1 tbsp. af ølgær dagligt til din middag, indarbejde det men du foretrækker din mad eller drikke.

Trin 3

Overholder en reduceret kalorieindhold kost og spise i regelmæssig motion. Ølgær er en vægt tab værktøj, men vil ikke erstatte god ernæring og fysisk aktivitet. I sidste ende, skal du brænde flere kalorier end du indtager, for at kunne tabe.

Advarsler

  • Tag ikke ølgær, hvis du er allergisk over for nogen form for gær.
  • Bruge ølgær kun under strenge tilsyn af din læge, hvis du er diabetiker. Ølgær har potentiale til at blande sig med insulin og forårsage hypoglykæmi.
  • Tag ikke ølgær, hvis du er tilbøjelige til at udvikle gær infektioner.

Tips

  • Reducere din ølgær dosering til 1/2 tbsp. med morgenmad, frokost og middag, hvis du oplever luft i maven på en usædvanlig frekvens. Dette er en almindelig bivirkning af ølgær og almindeligvis kan styres ved at tage en mindre dosis tre gange om dagen i stedet for større doser to gange dagligt.
  • Tilføje ølgær rigeligt til fødevarer efter kogning, men må ikke koge eller bage med det. Skålen har en grynet, bitter smag, hvis du koge eller bage med ølgær.

Related Articles