Dårlige bivirkninger af smertestillende midler

08/10/2014 by admin

Dårlige bivirkninger af smertestillende midler

Skader, kirurgi og kroniske sygdomme kan forårsage smerte, der kan være alvorlige nok til at kræve medicin. For at administrere smerter, er det vigtigt at bryde den smerte. Lever med smerte kan forårsage stress, træthed og depression, hvilket igen kan forværre symptomerne, at skabe mere stress, træthed og depression. Det kan være en nedadgående spiral, medmindre der tages skridt til at få nogle lettelse. I disse situationer, medicin kan hjælpe, men smertestillende medicin har bivirkninger. Det første skridt er at blive fortrolig med bivirkninger af smertestillende og så diskutere disse oplysninger med en læge.

Hjerteanfald eller slagtilfælde

Der er mange typer af smertestillende eller analgetika tilgængelige og bivirkninger vil variere baseret på det faktiske medicin og dosering taget. Dette omfatter smertestillende medicin købt i håndkøb eller gennem en recept. En klasse af lægemidler, der anvendes til behandling af smerter og betændelse er non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, eller NSAID. National Institutes of Health siger, at nogle af disse medikamenter er blevet forbundet med en højere risiko for hjerteanfald og slagtilfælde.

Forvirring og humørsvingninger

Smertestillende medicin kan hjælpe med at styre smerter, men det kan også forårsage uønskede bivirkninger. Hvis du er på et narkotiske smertestillende, anbefaler Mayo Clinic, taler med en sundhedspleje udbyder, hvis forvirring, irritabilitet, anfald, svær nervøsitet, rastløshed, depression, usædvanlig træthed eller andre symptomer opstå. En læge kan foretage justeringer eller ændre medicin for at hjælpe med at kontrollere uønskede bivirkninger.

Afhængighed

Ifølge Drugs.com, kan medicin, der anvendes til at administrere smerter blive vanedannende, hvis de bruges på lang sigt. Derudover tilpasser kroppen sig nogle medikamenter, på hvilket tidspunkt mere medicin er nødvendig for at opnå de samme virkning. I denne situation, hvis medicinen er stoppet, kan abstinenssymptomer forekomme. En sundhedspleje udbyder kan bidrage til at bryde en medicin afhængighed sikkert.

Vejrtrækning og hjerte-relaterede problemer

Da smertestillende medicin arbejde for at undertrykke aktivitet i kroppen til at kontrollere smerter, kan andre systemer i kroppen blive påvirket. Dette omfatter det respiratoriske system. Smertestillende medicin kan forårsage allergiske reaktioner eller gøre vejrtrækningen svært. Mayo Clinic foreslår, ser ud til allergiske reaktioner, såsom hævelse i ethvert område af kroppen eller hud udslæt. Derudover kan medicin til at administrere smerter langsom puls og forårsage blodtrykket til at falde til farlige niveauer.


Related Articles