Hørfrø middel mod bylder

09/03/2016 by admin

Hørfrø middel mod bylder

Grimme og ubehagelige, bylder kan alvorligt hindrer mange af dine daglige aktiviteter. Du kan effektivt at behandle bylder i hjemmet med hørfrøolie og andre naturlige retsmidler uden bivirkninger af mange traditionelle over-the-counter behandlinger. Som med forsøger nogen hjem afhjælpe, bør du konsultere din læge først.

Om bylder

Resultatet af en bakteriel infektion, bylder begynder i en hårsæk. Din hvide blodlegemer samles på området for at hjælpe afværge infektionen. Pus ophobes derefter fra bakterier og dødt blod og hudceller. Det er ikke indtil kog byger og pus afløb at huden kan begynde den helbredende proces. En growr er en gruppering af bylder, der dækker det inficerede område under huden. Et sundt immunsystem typisk tager omkring to uger til at fjerne en typisk kog. Nogle kan dvæle længere, typisk i områder, hvor de er forværret, fordi de er gnedet af dit tøj eller sko.

Amish Home afhjælpning

Dr. Patrick Quillin bemærker, at udøvere af Amish folkemedicin anbefaler at gøre en poultice fra lige dele af hørfrø eller hørfrø olie, gurkemeje, honning og mel. Du kan derefter anvende den bløde fugtige masse til det ramte område 20 til 30 minutter op til fire gange om dagen. Du kan varme grødomslag, selv eller anvende en varm til varm komprimere over grødomslag til at fremskynde helingsprocessen. Ifølge Dr. Schleicher af forebyggelse Health Magazine hjælper den fugtige varme, udgyde blod til webstedet, gør i kog kom til et hoved hurtigere.

Sådan fungerer det

Gurkemeje har naturlig antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælpe med at rense blodet og kan hjælpe med at helbrede resistente stammer af MRSA-infektioner. Koldpresset hørfrøolie aids i din kroppens optagelse af gurkemeje. Fordi både hørfrø og hørfrøolie er rig på essentiel fedtsyre alfa-linolensyre og er biologisk forløbere for omega-3 fedtsyrer, kan de hjælpe din krop til at genopbygge sit immunsystem at mere effektivt bekæmpe infektionen. 1 til 2 tbsp. af gurkemeje kan indtages oralt to til tre gange om dagen for at hjælpe med at bekæmpe infektionen internt, hvis det ønskes. Tidskrævende hørfrøolie Derudover vil hjælpe din krop til at behandle og absorbere gurkemeje internt, lige som det gør eksternt.

Forholdsregler

Typisk, det er passende for dig at passe en enkelt byld i hjemmet, men du bør ikke forsøge at gennembore eller klemme det, som der kan tillade infektionen til at sprede. Hvis en kog growr er yderst smertefuldt, dvæler i mere end to uger eller er ledsaget af feber, bør du kontakte din læge. Ifølge MayoClinic.com, bør du altid vaske dine hænder grundigt efter behandling af det berørte område. Du bør også sterilisere håndklæder og forbindinger anvendes til behandling af kogepunktet, da infektionen kan forårsage forurening, især hvis du er tilbøjelige til bylder eller har haft talrige gentagelser.

Advarsler

Ikke forbruge linolie eller bruge det udvortes. Selv om hørfrø olie og hørfrøolie var synonymt i historie, er moderne linolie specielt behandlet og solgt som et træ-finish produkt. Konsultere din læge før du prøver at selv behandle med hørfrøolie eller andre hjem retsmidler.


Related Articles