Hvordan til at trække børn fra fritidsaktiviteter, når kvaliteter ikke

04/15/2013 by admin

Hvordan til at trække børn fra fritidsaktiviteter, når kvaliteter ikke

Du bør ikke tage beslutningen om at trække børn fra fritidsaktiviteter let. KidsHealth forklarer, at børn, der deltager i extracurriculars er mindre tilbøjelige til at drikke eller ryge. Også visse fritidsaktiviteter såsom band, drama, matematik eller naturvidenskab hold støtte i at opbygge selvtillid og sociale færdigheder, mens deltagelse i sport er godt for et barns sundhed, ifølge Dr. Sylvia B. Rimm, klinisk professor ved Case Western Reserve University School of Medicine. Somme aktiviteter også se godt ud på skolen optagelse programmer ned ad vejen og deltid jobansøgninger, hvis dit barn er en teen eller preteen. Men nogle gange du føler at du har intet andet valg og tilbagetrækning er den eneste måde at håndtere mangel kvaliteter. Hvis du nærmer sig punkt, er det på tide at handle.

Trin 1

Sidder med dit barn og har et hjerte til hjerte om situationen. Forklare, hvorfor hendes kvaliteter er uacceptabel, og hvorfor du mener hende somme aktiviteter bidrager til problemet. For eksempel, hvis hun har på praksis fire aftener om ugen, kan hun ikke har tid til at studere effektivt og komplet hjemmearbejde-- eller være for træt til at klare sig godt i skolen. Give hendes fair advarsel om, at du tænker omkring trække hende fra extracurriculars-- men give hende et bestemt beløb af tid til at vende situationen omkring, som to uger eller en måned hvis det er muligt.

Trin 2

Tale med dit barns træner eller team leader. Om de Somme aktivitet er en sport, klub eller band, er det en god ide at give den person i spidsen advarsel, at dit barn måske nødt til at droppe ud snart. Dette vil tillade coach at lave alternative planer, hvis dit barn er en vigtig aktør på hans hold - og forhåbentlig også opmuntre dit barn til at gøre det bedre i skolen og så trække ikke vil være nødvendigt.

Trin 3

Træne en forsøgsplanen med dit barn til at forbedre hendes skole ydeevne. For eksempel kan du afsætte en time til at studere i aften og ekstra tid tutoring en eftermiddag om ugen. Det er også en god idé at holde styr på barns tidsplan. Vide hvad hans hjemmeopgaver er og hvornår han skal tage tests eller eksamener. Tjek dit barns lektier hver dag – og quiz ham natten før en kommende test.

Trin 4

Evaluere, hvordan dit barn skred frem efter en forudbestemt tid gået, uanset om det er to uger eller en måned. Hvis hans kvaliteter bedre, er der ikke noget problem. Hvis ikke, skal du kontakte skolen eller lederen af den organisation, der er ansvarlig for aktiviteten og sige dit barn er gjort, udfylde alle papirarbejde, der er nødvendige for at trække ham.

Tips

  • Hvis du ender tilbagetrækning dit barn fra hendes somme aktivitet, Spørg hendes træner, lærer eller club leder hvis du er berettiget til en delvis tilbagebetaling af afgifter eller gebyrer, du har betalt.
  • Skoler har ofte deres egne politikker på plads, der kræver studerende til at opretholde en vis karaktergennemsnit for at deltage i fritidsaktiviteter på skolen.

Related Articles