Koffein i smertestillende midler

11/04/2015 by admin

Koffein i smertestillende midler

Kroppen udvider ofte blodkarrene i en skadede område, hvilket øger strømmen af blod til at hjælpe helbrede det. Men sommetider smerte kan skyldes denne øget pres. Koffein er en almindelig ingrediens i mange over-the-counter og receptpligtig smertestillende medicin. Koffein hjælper i smertelindring, fordi, som en vasokonstriktor, det indsnævrer blodkarrene og sænker blodgennemstrømning, bringe lindring til området betændt.

Formål

Koffein er generelt føjet til smertestillende midler til at øge deres effektivitet. For eksempel, en undersøgelse offentliggjort i "The Journal af the American Medical Association" i 1984 igen undersøgt og sammenlignet 30 undersøgelser af smertestillende midler, der fandt sted i en 20 års periode og omfattede mere end 10.000 patienter. Et af resultaterne var, at tilføje koffein at acetaminophen styrket sin indsats med 20 til 30 procent.

Beløb

De fleste smertestillende indeholder den samme mængde koffein, halv kop kaffe giver. En populær over-the-counter smertestillende designet til at bekæmpe hovedpine indeholder ca. 65 mg koffein. En anden ikke-receptpligtige smertestillende bestemt til at dulme ubehag forbundet med menstruation kramper indeholder omkring 60 mg koffein. Den gennemsnitlige kop kaffe, indeholder på den anden side 144 mg koffein. Husk dog at receptpligtige smertestillende midler kan indeholder mere koffein end over-the-counter.

Betydning

De fleste smertestillende kan være giftige, når det tages i store mængder. Resultaterne at koffein kan øge de smertestillende effekt af medicin er derfor vigtig. Der er altid den risiko, at folk kan overstige den anbefalede dosis af smertestillende midler, hvis deres smerter ikke aftage. Men da koffein øger hastigheden og effektiviteten af smertestillende midler, syge ofte kan finde lindring uden at skulle ty til store mængder af medicin.

Bivirkninger

Forbrugende koffein har bivirkninger. Indtagelse af høje niveauer af koffein kan fremskynde din puls, øge vandladning, gøre dig føler kvalmende, give dig rystesyge og forårsage du har problemer med at falde i søvn. Hvis du er på en recept eller ikke-receptpligtige smertestillende, der indeholder koffein og lider af nogen negative bivirkninger, tale med din læge. Der er masser af smertestillende midler, der ikke indeholder koffein.


Related Articles