De bedste måder at Cook Top runde roastbeef til Medium sjældne Doneness

09/04/2016 by admin

De bedste måder at Cook Top runde roastbeef til Medium sjældne Doneness

Nogle Stege, som chuck, smager bedst når brændt indtil de er gaffel bud og falder fra hinanden, men øverste runde behov særlige pleje. Denne hårde nedskæring af kød smager bedst, når brændt til mellemstore sjældne og skåret tyndt. Stege den i ovnen på grillen eller på stovetop, men holde din kød termometer handy for præcise resultater.

Om Top runde

Top runde kommer fra øverst tilbage benet af en stud. Denne kuppel-formet snit vejer omkring 10 pund, selv om du sandsynligvis finde halve dele i 4 - 5 pund sortiment. Top runde er en naturligt lean skåret kød og kan være svært. Skær det i tern til kebab, skær det i tynde skiver for sandwich eller smide det i en grill kurv eller stegepande til fajitas eller stir-fry.

I ovnen

Den enkleste måde at tilberede en hel top runde stegen er i ovnen. Sæt ovnen på 300 grader Fahrenheit og placere den øverste runde i en bradepande. Stege kødet, indtil et kød termometer indsat i midten registre 125 Frandsen 1-2 timer, afhængigt af størrelsen på stegen. Dette er lavere end 145 F anbefalet af US Department of Agriculture som minimum sikre temperaturen til madlavning oksekød, men din stege bliver mellemstore sjældne--lidt pink, smagfuld og saftig.

På grillen

Du kan stege top runde på grillen, enten som en hel stegt eller kebab eller skiver. For at stege en hel top runde, varme grill til medium varme, forlader en brænder. Placere stegen på den kolde brænder, så det kokke over indirekte varme indtil et kød termometer indsat i kødet registre 125 Frandsen en til to timer. Dække stegen med folie, hvis det synes tør eller dryp den med lidt oksekød bouillon. En hurtigere løsning er at Skær kødet i tynde skiver og kog det i en grill kurv eller stegepande, eller Skær kødet i tern og streng kuber på grillspyd. Grillet eller sauteed denne måde, bliver kødet koge i 15 minutter eller mindre. Kog det lige indtil kødet er brunet på ydersiden, men lidt pink indeni.

Tips til succes

Når ristning en hele top runde, er det en god idé at salt kødet og lad det sidde ved stuetemperatur en time før du koge det. Denne tidlige prep sikrer en flavorful, saftige Stege, der kokke jævnt. At lade stegen hvile i 15 til 20 minutter, efter du fjerner det fra ovnen er også afgørende for succes. Hviler kødet lader juice omfordele, så stegen skiver mere nemt og smager fugtig og saftig. Hvis du griller eller sauteing tern eller skiver af kød, marinere kødet i køleskabet i flere timer i forvejen. Marinering tilføjer smag og fugt til en ellers lidt tør nedskæring af kød. Kombinere en smule olivenolie med hvidløg, soja sauce, flydende røg eller andre krydrede ingredienser.


Related Articles