Farer af mikrobølgeovn plast mad containere

02/17/2015 by admin

Farer af mikrobølgeovn plast mad containere

Mikrobølgeovn og plast mad containere er som bekendt i nutidens køkken som udvalg og køleskab. Lige så udbredt er rutinemæssige af glidende en plastikbeholder af rester i mikroovnen og "nuking" det i et minut eller to. Da forekomsten af plast i nutidens køkkener, kan du spørge, hvordan risikabelt er det at bruge plastbeholdere til mikrobølgeovnen. Selv om kemikalier kan faktisk udvaskes fra plast i mad, er farer minimal som følge af omfattende test af producenter og føderale regler, der styrer markedet.

Farlige blødgøringsmidler

Ifølge Harvard Medical School familie sundhed Guide, kan "når maden er pakket ind i plastik eller anbringes i en plastikbeholder og microwaved, stoffer, der anvendes i fremstilling af plast (blødgørere) lække ind i maden. Især forårsage fedtholdige fødevarer såsom kød og oste et kemisk stof kaldet diethylhexyl adipat at sive ned af plasten." Som et resultat, mad og medicin Administration eller FDA, "nøje regulerer plastbeholdere og materialer, der kommer i kontakt med fødevarer." Producenter skal teste plastbeholdere for at opfylde de standarder og specifikationer af FDA, som til gengæld anmeldelser producent data før vi vedtager en container.

Usikre containere

Hvis ikke mærket mikrobølgeovn sikker, plast takeout containere, vandflasker og bøtter lavet til at holde margarine, yoghurt, piskes topping, er fløde, ost, mayonnaise og sennep potentielt farlige. Ifølge plast Info, "medmindre et produkt er mærket til mikroovn egnethed, du vil ikke have forsikringen om at vide, at et element blev testet og evalueret for dette formål. Bekymringen er, at hvis anvendt uhensigtsmæssigt, en vare kan warp eller smelte når de udsættes for ekstremt varme fødevarer, og utilsigtet burns kunne opstå." Environmental Working Group er enig: "Mikrobølgeovn varmen ujævnt, oprettelse af hot spots hvor Plasten er mere tilbøjelige til at bryde." Ridser og hudafskrabninger til mikrobølgeovn-safe beholdere kan gøre dem uegnede til mikrobølgeovn samt.

Forkert Container brug

FDA bemærker, at ifølge det amerikanske plast råd, hvis du ikke lufte containere korrekt ved at løfte kanten af et låg eller dæksel, mikrobølgeovn kan resultere i en farlig ophobning af damp, kan forårsage forbrændinger. Green Living Online stater, "både FDA og Health Canada advarer om, at brug af plastbeholdere og wrap for andet end deres oprindelige formål kan forårsage sundhedsproblemer. I de fleste tilfælde betyder ikke genbruge plastic containere eller vandflasker. Den største bekymring er med mad at blive forurenet på grund af udslip af kemikalier, der anvendes til at fremstille plastik, især når Plasten er opvarmet eller beskadiget."


Related Articles