Tillæg for PMDD symptomer

12/12/2014 by admin

Tillæg for PMDD symptomer

Præmenstruelle dysforisk lidelse--kendt som PMDD--er en akut form af præmenstruelle syndrom, der rammer så mange som 10 procent af menstruerende kvinder, ifølge en artikel i American Family Physician. Sygdommen er diagnosticeret af sværhedsgraden og hyppigheden af de symptomer, som omfatter fysiologiske og psykologiske problemer i forbindelse med menstruationscyklus. PMDD er normalt diagnosticeres når symptomerne i alvorlig grad begrænse daglig aktivitet. Behandling tilbydes efter symptomerne, men dem med mild til moderat PMDD kan ofte drage fordel af ændringer i livsstil og tilføje kosttilskud til deres daglige kost. Hvis symptomerne ikke er afhjulpet af konservative foranstaltninger, vil medicin såsom SSRI klasse af anti-depressiva normalt blive givet. Søge rådgivning fra din sundhedspleje udbyder før du begynder enhver tilskud program for PMDD.

Vitamin B6

Undersøgelser har vist, at tage op til 100 mg om dagen af vitamin B6 kan mindske oppustethed, bryst ømhed og depression. Læge Katrina Wyatt North Staffordshire Hospital i Stoke på Trent rapporterede, at de fleste undersøgelser om effekten af B6 viser nogle hjælpe med symptomer på PMS og PMDD, men doser over 100 mg om dagen ikke øger effekten. Doser af mere end 200 mg pr. dag kan være giftige, advarede hun.

E-vitamin

Der er begrænsede beviser for, at E-Vitamin er effektive til at lindre symptomerne af PMDD, men nogle kvinder rapporterer sin effekt, ifølge en rapport på Massachusetts General Hospital hjemmeside. Doser på 400 IE per dag har vist sig for at have mindre indflydelse og sandsynligvis ville være mere nyttigt for mild til moderat PMDD.

Calciumcarbonat

En 2002 undersøgelse foretaget af læger på St. Luke's-Roosevelt Hospital Center, College of Physicians og kirurger fundet, at kvinder, der tog 1.200 mg calciumcarbonat pr. dag blev lettet af mange symptomer på PMDD herunder irritabilitet, mad cravings, væskeophobning og smerte. Ved den tredje cyklus af testfasen rapporterer undersøgelsen, at symptomer blev reduceret betydeligt i forhold til placebogruppen.

Magnesium

Magnesium har også vist nogle begrænset effekt i behandling af symptomer på PMDD, ifølge en artikel på webstedet Massachusetts General Hospital. Doser af 200 og 360 mg per dag viste de mest lovende for at hjælpe kvinder symptomer.

Tryptofan

L-Tryptophan - op til 6g pr. dag - kan hjælpe med at lindre symptomerne på PMDD, ifølge en artikel på MayoClinic.com. Dette supplement fungerer på samme måde til serotonin i hjernen og kan hjælpe med at lindre depression og søvnløshed knyttet PMDD.


Related Articles