Zink og mandlige fertilitet

11/11/2013 by admin

Zink og mandlige fertilitet

Zink hjælper kroppen med immun funktion, enzym omdannelse, cellestofskiftet og nedbryde proteiner. Zink spiller også en vigtig rolle i mandlige fertilitet. Kontor for kosttilskud står en voksen mand skal 11 mg zink dagligt. Din krop har ingen lagerkapacitet, så skal du få den anbefalede mængde hver dag gennem kosten eller kosttilskud. Jordnødder, østers, mørk chokolade, rødt kød og kakaopulver er gode kilder i kosten af zink.

Zinks effekt på sædceller

Ifølge Christine Lee, MD beskytter zink sædcellerne mod bakterier. Fordi zink har antioxidant egenskaber, kan det også beskytte sædcellerne mod frie radikaler, som er stoffer, der skader cellerne. Zink også indflydelse på antal og vækstfase af sædceller. En undersøgelse offentliggjort i februar 2009 spørgsmålet om "Ernæring forskning" undersøgt ryger og ikkeryger mænd, frugtbare og ufrugtbare, for at fastslå virkningerne af zink på sædkvalitet og kvalitet. Forskerne konkluderede, mænd med højere zink, hvorvidt de røget, havde højere numre af sundere sædceller end mænd med lavere niveauer.

Dobbelt op

Overveje at kombinere zink og folinsyre til yderligere øge fertiliteten. En anden undersøgelse, i marts 2002-udgaven af "Fertilitet og sterilitet," fulgt en gruppe af frugtbar og subfertile mænd, der tog 5 mg folinsyre kombineret med 66 mg zink dagligt for 26 uger. Begge grupper havde en stigning i sædkvalitet, med den subfertile gruppe oplever en 74 procent stigning i normal sædkvalitet af undersøgelsens konklusion.


Related Articles