Nyhed gaver til teenagere

09/25/2013 by admin

Nyhed gaver til teenagere

Teenagere kan være svært at købe gaver til, så når fødselsdag eller ferie lejligheder opstår, overveje at vælge nyhed poster. Fra varer, der er udelukkende dekorative, ligesom pels-klippede animal print accent puder til varer, der er praktiske, ligesom blyanter med et sportshold mascot trykt på dem, nyhed gaver er sjovt og unikke genstande, der vil sætte et smil på din modtagers ansigt.

Teknologi nyhed gaver

De fleste teenagere er nedsænket i teknologi, ifølge CBS nyheder, så sjovt tilbehør gøre store gaver! Overveje computermus dækket med rhinestones eller i form af en sportsvogn. Silikone tastatur skind er tilgængelige i en række farver og mønstre. USB-drev i figurer af berømte superhelte, dyr og fødevarer er praktisk men muntre gaver, som teenagere vil bruge til at gemme deres digitale data. Ear knopper med kollegialt eller rock band logoer vil appellere til aldersgruppen.

Nyhed tidsfordriv gaver

Køb din teen nyhed poster, der vedrører hans interesser. Teen musiker vil blive underholdt af en bank i form af Elviss hoved eller en guitar nøglering. En teenager med en sød tand vil sætte pris på en fem pund gummy bear eller bacon-flavored slik. For teenagere, der elsker deres hunde, en T-shirt, der siger "Hund mor" eller "Hund Daddy" er en sjov mulighed. Og ikke for at forglemme kat bejlere, feline-elskende teenager ville elske "Kat mor" eller "Cat Daddy" T-shirts. Spasmagere vil have det sjovt med gag gaver som falske animalsk affald, joke bøger eller sprøjtning penne.

Nyhed brevpapir poster

Teenagere bruger skoleartikler både i skolen og i hjemmet, så brevpapir poster gøre praktiske gaver. En række nyhed penne og blyanter findes med metallisk eller glitrende blæk eller trykfarve, er duftende ligesom frugt eller mad behandler som chokolade eller fødselsdag kage. Købe nogle notesbøger og mapper med billeder af populære figurer eller sportshold. Klip i dristige farver eller funky design er praktisk og stilfuld.

Nyhed soveværelse indretning

Teens' soveværelser bør være ungdommelig og sjov, ifølge goodhousekeeping.com, og nyhed gaver vil bidrage til at skabe stemningen. Accent puder udsmykket med pailletter, lavalamper og glød i mørke loft klistermærker tilføje flair til en pige soveværelse. Overveje en life-sized pap påklædningsdukke af en teenage sportsfan yndlingsspiller. En fisk hotel, et lille akvarium, der sidder på toppen af en natbord eller skrivebord, er et sjovt stykke af indretning for teenagere, der foretrækker en lav vedligeholdelse pet. Corkboards eller bogstøtter i funky figurer vil komplimentere en teenage dreng eller pige soveværelse.


Related Articles