Følelsesløshed mellem skulderbladene

09/04/2016 by admin

Følelsesløshed mellem skulderbladene

Følelsesløshed mellem skulderbladene kan være tegn på en alvorlig medicinsk tilstand som et hjerteanfald eller klemt nerve og bør behandles som en medicinsk nødsituation. Mens andre symptomer typisk er til stede, når du gennemgår en alvorlig sundhedsfare, ifølge Mid-Atlantic kirurgisk Associates, kan du har ingen andre tegn.

Funktioner

Muskler på bagsiden af skuldrene kræver ilt til at fungere ordentligt. Strømmen af ilt er afskåret, når du gennemgår et hjerteanfald, førte først til følelsesløshed. Andre symptomer kan være til stede og omfatter kvalme, hjertebanken, svimmelhed og besvimelse. Nogle mennesker har ingen symptomer bortset fra den mindre ubehag i skulder, bryst eller lemmer.

Muligheder

Når ryghvirvel i nakken eller øvre ryg er skadet, kan det resultere i en diskusprolaps disk, der kan forårsage følelsesløshed og smerter mellem skulderbladene. Ifølge MedlinePlus, disken kan flytte ud af sted som følge af en konkret ulykke eller kan opstå fra års overforbrug og anstrengende aktiviteter. Følelsesløshed kan indledes med prikken, en pulserende sensation eller en kedelig ache.

Misforståelser

I år var det troede, at kvinder, især yngre kvinder, behøvede hjerteanfald, ifølge MayoClinic.com. I stedet, hjerte-kar-sygdom og hjerteanfald er major af dødsårsag hos kvinder. Yngre kvinder yngre end 50 år er mere tilbøjelige til at dø af et hjerteanfald end mænd i deres 70 ' erne, der har et hjerteanfald. Siden 1984 har flere kvinder døde hvert år end mænd fra komplikationer som følge af hjertesygdom. Mens mange kvinder har de samme symptomer som mænd, når de er midt i et angreb, er kvinder mere tilbøjelige til at have følelsesløshed mellem deres skulderbladene, som de ofte fejl for en trukket muskel eller stamme.

Diagnose

En række forskellige test bruges til at diagnosticere årsagen til følelsesløshed. En røntgenundersøgelse af rygsøjlen eller en nerve varmeledning test ofte bruges til at afgøre, om følelsesløshed er resultatet af en diskusprolaps disk. Når et hjerteanfald er mistænkt, give blodprøver og et elektrokardiogram kilder for diagnosen. Ifølge MedlinePlus er en sygehistorie afgørende for lægerne at vide hvor man skal begynde. Det er vigtigt at holde styr på symptomer for at modtage en korrekt diagnose.


Related Articles