Rygsmerter fra kejsersnit fødsel

09/04/2016 by admin

Rygsmerter fra kejsersnit fødsel

I 2010-udgaven af "Williams 'obstetrik" rapporter Dr. F. Gary Cunningham, chef for obstetrik for Encino-Tarzana Medical Center, at omkring 30 procent af fødsler i USA opstår ved kejsersnit. Selv om næsten alle gravide kvinder klager over rygsmerter, repræsenterer spinal anæstesi en unik risikofaktor for rygsmerter fra kejsersnit fødsel. I virkeligheden, ifølge en 2009 undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet anæstesi og Critical Care, risikoen nærmer sig 40 procent.

Årsager

Rygsmerter fra kejsersnit fødsel har to årsager: den første årsag er traume på hud, muskler, ledbånd eller nerverne i ryggen på grund af indsættelse af spinal nålen. Den anden årsag er kendt som en post dural punktur hovedpine som en gradvis lækage af cerebrospinalvæske resulterer i hovedpine og nakke smerter, der forværres, når patienten sidder eller står, og løser når hun ligger fladt.

Debut

Indsættelsesstedet smerter præsenterer så snart som narkose begynder at bære off---normalt omkring to til seks timer, siger den amerikanske samfund af Regional anæstesi og smertestillende medicin. Post dural punktur hovedpine-relaterede smerter præsenterer lidt senere---mellem 12 timer og fem dage efter kejsersnit fødsel.

Varighed

Begge typer af smerte løse som regel i løbet af et par dage; selv om det i nogle tilfælde kan de vare i et par uger. For svær punktur hovedpine-relaterede smerter, kan patienterne underkastes en behandling, kendt som en "blod patch", som indebærer injektion af patientens eget blod ind i dural rummet. Dette giver næsten øjeblikkelig lindring. Ca en 4.000 til én i 200.000 kvinder kan opleve længere varige smerter på grund af nerveskade forårsaget af spinal anæstesi til kejsersnit fødsel, rådgiver amerikanske samfund af Regional anæstesi og smertestillende medicin.

Beliggenhed

Rygsmerter relateret til indsættelse af spinal nålen normalt forekommer lavt på bagsiden, omkring den første lumbal vertebrale knogle. Rygsmerter relateret til post dural punktur hovedpine synes at udstråle ned halsen fra hovedet.

Management

Patienter normalt Vurder begge indsættelsesstedet og punktere smerte som mild og betænkningen forbedringer med over-the-counter acetaminophen. For patienter med indsættelsen site smerte, kan skiftevis varme og kolde komprimerer hjælpe. For patienter med smerter, punktering hjælper det til at øge væskeindtagelsen, især koffeinholdige væsker som kaffe, te og Cola.

Nødsituation advarselstegn

Ifølge obstetrisk anæstesi Dr. Wayne Kleinman i 2006-udgaven af "Klinisk Anesthesiology" udvikle omkring én i 220.000 patienter komplikationer såsom blødninger og infektioner. Advarselstegn af komplikationer omfatter feber, rødme eller udledning på indsættelsesstedet; stærke smerter; og smerte, der udvikler sig til følelsesløshed, prikken, muskelsvaghed eller tab af tarm eller blære kontrol. Kvinder, der oplever advarselstegn efter kejsersnit fødsel bør kontakte deres fødselslæge eller gå direkte til skadestuen.


Related Articles