Sommer programmer for børn i Quad byer

10/05/2013 by admin

Sommer programmer for børn i Quad byer

Slutningen af skole år markerer ikke kun starten af sommeren, men i begyndelsen af forældres årlige udfordring at holde børn aktivt og underholdt for varigheden af sommermånederne. Heldigvis for forældre i og i nærheden af Quad byer, masser af aktiviteter er tilgængelig - alder både udendørs og indendørs – der passer til børn af forskellig niveauer og interesser.

Udendørs dagen lejre

For forældre, der ønsker at holde deres børn besatte hele dagen, dagen lejre er en løsning, og Quad byer har flere at tilbyde. Bettendorf, Iowa, Parks and Recreation giver to udendørs programmer i midten Park, en for 5-8-årige og den anden målrettet til børn i alderen 9-12 år. YMCA'S Camp Abe Lincoln tilbyder flere programmer for børn aldre 4 til 10, og du kan vælge at tilmelde dit barn for en uge eller hele sommeren.

Performance dag lejre

Quad byer tilbyder også programmer til musikalsk skrå børn og børn interesseret i teater. Rock Camp USA tilbyder to-ugers sessioner for børn i alderen 8 til 18 år, der er interesseret i at øve og udfører musik; Det giver selv dem en chance for at indspille en cd af deres generalprøve. Davenport Junior teater tilbyder børn 8 til 18 mulighed for at blive involveret i programmet sommer repertoire, som præsenterer kort spiller og interaktive sange på biblioteker og parker.

Sportslejre

Området har masser af muligheder for atletisk børn at øve deres færdigheder. Augustana College tilbyder flere volleyball lejre: en generel camp for junior high-årige spillere og speciale lejre for gymnasieelever. I mellemtiden, St. Ambrose Universitet har flere sessioner i løbet af sommeren for drenge og piger, der er interesseret i basketball, fodbold, volleyball eller fodbold.

Andre lejre

Hvis dit barn har en hobby eller interesse udover sport eller teater, er masser af andre muligheder tilgængelige til at holde hende aktive. Camp Abe Lincoln tilbyder en vifte af natten lejre for børn i alderen 6 til 14, og de giver deltagerne mulighed for at lære disse forskelligartede færdigheder som bueskydning og kanosejlads. Klippe øen County udvidelse har mere end 20 tema dag sommerlejre for børn, herunder syning camp, astronomi og raketter camp, og madlavning camp.

Andre aktiviteter

Quad byer også tilbyde børnevenlige aktiviteter og programmer ud over dagen og natten lejre. Familien museet giver børn og forældre mulighed for hands-on læring, og en række parker og udendørs områder er indstillinger for en mindre struktureret dag med børn.


Related Articles