Iskiasnerven & eddike

09/04/2016 by admin

Når nerverne blive irriteret eller betændt, de kan forårsage alvorlige smerter, kan være svært at lindre. Iskias er en tilstand præget af inflammation af iskiasnerven. Apple cider eddike kan bruges til at lindre iskias, men der er ingen pålidelige videnskabelige beviser viser, at apple cider eddike har en effekt på iskiasnerven smerte, så tal med din læge før du bruger denne husråd.

Iskias

Iskiasnerven er en stor nerve, som løber fra ryggen gennem din bagdel og ben på begge sider. Betændelse i iskiasnerven eller iskias, er på grund af nerven bliver komprimeret ved nogle anden struktur i din krop, såsom en svulmende disk. Dette kan forårsage skyde smerter ned dine balder eller underbenet og følelsesløshed og snurren på den ramte side. Alvorlige tilfælde af iskias kan forårsage du at miste kontrol over din blære eller tarm.

Apple Cider Eddike

Folkemedicinen anbefaler æblecider eddike til at behandle mange sygdomme. Det kan bruges til at behandle øvre luftvejsproblemer, sinus infektioner og allergier. Andre anvendelser for apple cider eddike omfatter behandling af influenza, acne, gigt, højt kolesteroltal, dermatitis og gigt. Derudover er æblecider eddike ofte brugt som et vægttab supplement, som det er udråbt til at hjælpe kroppen forbrænde fedt.

Apple Cider Eddike For iskias

Iskias er ofte på grund af svulmende diske at trykke på iskiasnerven. Andre risikofaktorer for iskias omfatter diabetes og en stillesiddende livsstil. Miste vægt kan hjælpe dig være mere aktive, reducere din risiko for at udvikle diabetes og kan bidrage til at lette presset på din ryg. Fordi æblecider eddike er ofte brugt som et vægttab støtte, kan det hjælpe for at lindre iskias. Apple cider eddike er også brugt til at lindre betændelse, som kan bidrage til iskias.

Overvejelser

Selvom apple cider eddike kan potentielt bidrage til behandling af iskias, er der ingen pålidelige beviser at det er en effektiv behandling for denne neurologisk lidelse. Der er ingen god dokumentation for at apple cider eddike kan hjælpe dig med at tabe. Hvis du har symptomer på iskias eller tænker på at tage apple cider eddike kosttilskud, bør du tale med din læge på forhånd.


Related Articles