Hvordan til at bygge din egen Lacrosse Net

04/05/2013 by admin

Hvordan til at bygge din egen Lacrosse Net

En netto lacrosse tillægger en oprejst, 6-mund-ved-6-fods firkantede ramme, der har en 7-fods dyb trekantede base i ryggen for støtte. Nettet dækker sider, top og bagsiden af rammen, og de fuld størrelse åbning ansigter banen. Bunden af åbningen er uhindret af ramme medlem at give en bold til at rulle ind i målet. Netting er 1 3/4-inch nylon mesh, der kan fastgørelse for rammen med nylon bånd. PVC-rør er en robust vejrfast ramme, der kan være malet forordning orange til at give et klart defineret mål.

Trin 1

Anvend PVC primer og cement til slutningen af en 6-fods længde på 1 1/2-inch PVC-rør, der vil være toppen af rammen. Vedhæfte en 90-graders albue til denne ende af røret. Knytte andre 90-graders albuen til den modsatte ende af røret midlertidigt. Cement det ikke til pipen.

Trin 2

Måle fra ydersiden af den første albuen til ydersiden af den midlertidige albue. Den samlede længde er over 6 fod. Bemærk størrelsen af overskridelsen og fjerne de midlertidige albue. Klip det overskydende beløb fra enden af røret og cement albue til slutningen, så det står på samme måde som den modsatte albue.

Trin 3

Prime og cement to 6-fods længder af PVC rør og indsætte dem i albuer i hver ende af frame øverste stykke. Disse er siderne af rammen. Vedhæfte den stående port af 45-graders albuer til slutningen af hvert ben midlertidigt.

Trin 4

Måle den samlede længde af siderne fra ydersiden af albuerne på det øverste stykke på ydersiden af 45-graders albuer og Bemærk overskydende ud over 6 fod. Fjern 45-graders albuer og skære overskydende af hver side stykke. Prime og cement stående havne albuer til siderne, med 45-graders vinkel portene vender mod indersiden af rammen.

Trin 5

Prime og cement 7-fods længder af PVC-rør i hver af de 45-graders albuer vinklet havne. Disse er de nedrig understøtter af rammen. Vedhæfte trekant kobling til slutningen af en base støtte midlertidigt. Måle fra ydersiden af 45-graders albue til ydersiden af trekant kobling og Bemærk overskydende ud over 7 fødder.

Trin 6

Fjern trekant kobling og skære den samme mængde af overskydende ud hvert base støtte. Prime og cement enderne af basen understøtter og indsætte dem i trekant kobling til at udfylde rammen. Mal rammen med orange epoxy maling.

Trin 7

Skær et stykke af 1 3/4-inch knyttede nylon netting 18 fod lang og 10 fod bred. Bruge en nylon slips og vedhæfte et hjørne af den 18-fods side af netting på nederste hjørne af den firkantede ramme. Fortsætte med at knytte net op på siden, toppen og ned til den modsatte side af rammen ansigt med nylon bånd med 3-tomme mellemrum.

Trin 8

Træk i midten af 10-fods side af netting til punktet i trekanten base og fastgør den med en nylon slips. Trække siderne af netting ned og knytte dem til siderne af bunden med nylon bånd med 3-tomme mellemrum. Trim overskydende netting med en saks.

Advarsler

 • Bære latex handsker, når du arbejder med PVC primer og cement.

Ting du skal bruge

 • 1 1/2-inch tidsplan 80 PVC rør
 • 2 PVC 90 graders albuer
 • 2 PVC 45 graders albuer
 • 1 PVC trekant albue
 • Målebånd
 • Filt markør
 • PVC primer og cement
 • PVC kutter eller nedstryger
 • Orange epoxy maling
 • 1 3/4-inch knyttede nylon netting
 • Saks
 • Nylon bånd

Related Articles